PLIVAČKI KLUB VIROVITICA
UPISUJE NOVE ČLANOVE
KOJI PLIVANJE ŽELE TRENIRATI REKREATIVNO I NATJECATELJSKI

Upisi radnim danom od 19:00 na Gradskom bazenu Virovitica.

Ljetni treninzi su svakodnevno organizirani na Gradskom bazenu Virovitica uz vođenje stručnih trenera.
Ako Vaše dijete tijekom ljetnih mjeseci pauzira sa treningom nogometa, rukometa, košarke, karatea, plesa, kuglanja, kartinga, tenisa itd. ili želi pojačati trening u jednom od tri bazna sporta – plivanju, svakako ga upišite u Plivački klub!
Promotivna akcija za sve nove članove:

Novim članovima omogućujemo prvi tjedan besplatnog treninga.

Želite najbolji sport za Vaše dijete?
Plivanje je sport u kojem se troši najviše energije, a mogućnost ozljeđivanja, u odnosu na druge sportove, je najmanja!
Želite da Vaše dijete provodi manje vremena za računalom ?
Ako Vaše dijete ima problema s prekomjernom težinom, u ovom će sportu biti ravnopravno svima!
Želite da Vaše dijete ima skladno oblikovano tijelo?
Plivanjem se ravnomjerno jačaju svi mišići tijela i oblikuje vitka figura!

PLIVANJE JE PRAVI IZBOR ZA VAS I VAŠE DIJETE!

Naša plivačka sezona traje cijelu godinu: Nakon ljetne sezone na Gradskom bazenu Virovitica, nastavljamo trenirati subotom na Kupalištu Barcs!

PLIVANJE JE NAJZDRAVIJI SPORT

Plivanje je uz atletiku i gimnastiku bazni sport. Plivanjem se troši najviše energije, te je najmanja mogućnost ozljeđivanja, u odnosu na druge sportove Plivanje je simbol zdravlja pojedinca, ravnomjerno jača sve mišiće na tijelu i oblikuje vitku figuru. Iz medicinskog stajališta postoje mnoge pozitivne strane plivanja:

Plivanjem se ne opterećuju zglobovi i kralježnica, poboljšava se kardiovaskularna cirkulacija (stimulira rad srca, stabilizira krvni tlak), produbljuje disanje, povećava kapacitet pluća. Posebno se preporučuje osobama koji boluju od astme, osobama sa prekomjernom tjelesnom težinom, osobama sa akutnim i kroničnim oboljenjima osteomuskulature, te osobama koje žele pobjeći od stresne i napete svakodnevnice.

Iz društvenog stajališta plivanje ispunjava slobodno vrijeme mladih, stvara zadovoljstvo i podiže radost življenja. Kanal je društvene pokretljivosti i afirmacije, te je privlačan jer se doživljava kao nešto izuzetno, nesvakidašnje i nerutinsko.