Uručene spomenice Domovinske zahvalnosti

Objavljeno:

Danas, 15. ožujka, u 11 sati, u prostorijama policijske uprave, upriličena je svečanost dodjele Spomenica domovinske zahvalnosti djelatnicima PU virovitičko-podravske.

Zahvalnice

Temeljem Člana 98. Ustava Republike Hrvatske i čl. 2., 3., i 23. Zakona o odlikovanjima i priznanjima Republike Hrvatske za časnu i uzornu službu, predsjednica Republike Hrvatske gospođa Kolinda Grabar-Kitarović, dodijelila je Odlukom klasa.. i broj.., od 9. rujna 2015. godine, zaposlenicima Ministarstva unutarnjih poslova, odlikovanja Spomenice domovinske zahvalnosti.

Predsjednica Republike Hrvatske, odredila je da Ministar unutarnjih poslova kao njen izaslanik u njeno ime, uruči navedena odlikovanja, a ministar unutarnjih poslova, odredio je da ceremoniju uručenja zaposlenicima policijskih uprava, provedu načelnici policijskih uprava.

U Policijskoj upravi virovitičko-podravskoj za časnu i uzornu službu Predsjednica Republike Hrvatske, odlikovala je tri zaposlenika, kojima je načelnik PU, gosp. Mirko Kostelac, uručio odlikovanja.

U nazočnosti užeg kolegija i rukovoditelja, odlikovanja su primili:

Eleonora Zemunić

policijska službenica raspoređena na radno mjesto, policijski službenik za gospodarski kriminalitet u Službi kriminalističke policije, u zvanju glavni policijski inspektor, u službi Ministarstva unutarnjih poslova od 23. kolovoza 1993. godine.

Tomislav Semak

policijski službenik raspoređen na radno mjesto, policijski službenik vođa ekipe za očevid u cestovnom prometu u Policijskoj postaji Slatina u zvanju viši policijski narednik, u službi Ministarstva unutarnjih poslova od 1. kolovoza 1990. godine.

Željka Ravlić

državna službenica raspoređena na radno mjesto viši upravni referent u Službi zajedničkih i upravnih poslova, Odjel za pravne i upravne poslove, u službi Ministarstva unutarnjih poslova od 26. kolovoza 1993. godine.
Riječi zahvale u ime odlikovanih zaposlenika, uputila je Eleonora Zemunić.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni