Uskoro novo ruho virovitičkog Centra kulture

Objavljeno:

Gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin potpisat će u srijedu, 15. svibnja ugovore s izvođačem radova i stručnim nadzorom za energetsku obnovu Centra kulture. Potpisivanje ugovora održat će se u velikoj sali Grada Virovitice u 11,00 sati.

Centar kulture Virovitica
foto: JedanDva.hr

Projekt je odobren u sklopu Javnog poziva Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja za „Energetsku obnovu i korištenje obnovljivih izvora energije u zgradama javnog sektora“, a iznos EU sufinanciranja je 3.171.246,41 kunu.

Radovi koji će se provoditi na zgradi Centra kulture obuhvaćaju, između ostalog, izvedbu toplinskog izolacijskog sustava za fasadu, završni sloj fasade, zamjenu postojeće stolarije novom PVC stolarijom, zamjenu postojećih grijaćih tijela…

Provedba projekta rezultirat će godišnjom uštedom toplinske energije za 73,50%, povećanjem energetske učinkovitosti zgrade, poboljšanom kvalitetom boravka u zgradi te pozitivnim utjecajem na okoliš.

Ciljna skupina su korisnici zgrade (udruge i njihovi članovi) te šira javnost koja sudjeluje na organiziranim društvenim događajima u zgradi.

Projekt je pripremila Razvojna agencija VTA u suradnji s Gradom Viroviticom.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni