U utorak, 07. svibnja u Novoj Bukovici, kao gost saborskog zastupnika Tomislava Žagara, boravio je Jurica Krleža, član Uprave Hrvatskih cesta.

Podsjetio je tom prilikom na izdašna sredstva koja su u 2012. godini plasirale Hrvatske ceste d.d., subjekt koji je u vlasništvu Vlade RH, u našu županiju za 14 projekata koji se odnose na sanaciju 8 županijskih i 6 lokalnih cesta, a u ukupnoj vrijednosti 20,8 milijuna kuna

Pri tome je ponovio da se radovi na izgradnji pješačke i biciklističke staze od Virovitice do Korije pokreću u najskorije vrijeme. Sa saborskim zastupnikom Tomislavom Žagarom obišao je i gradnju zaobilaznice u Medincima i novoizgrađeni semafor u Novoj Bukovici u blizini Osnovne škole na čemu su mu zahvalili načelnik i ravnateljica škole.

Vezano za, nama najvažniji projekt, sjevernu obilaznicu grada Virovitice, Krleža je ponovio čvrsta jamstva kako se natječaj za izvođenje radova raspisuje već ovog ljeta. Naime, ovaj projekt je prošao sve potrebne razine odlučivanja, te na kraju dobio i suglasnost Vlade i Sabora RH.