spot_img

USKRNICE ZA UMIROVLJENIKE Isplata od 7. do 14. travnja na Gradskoj blagajni

Objavljeno:

Grad Virovitica isplatit će uskrsnicu u iznosu od 200,00 kuna svim umirovljenicima koji imaju prebivalište na području grada i čija su ukupna primanja od mirovine niža od 2.000 kuna (prema podacima Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje).

Uskrsnicu će umirovljenici moći podići od 7. do 14. travnja na Gradskoj blagajni, Trg kralja Zvonimira 1, svakog radnog dana od 8:00 do 13:00 sati, prema početnom slovu prezimena i dolje navedenom rasporedu.

Raspored podjele uskrsnica umirovljenicima:

  • Prezimena A-Đ četvrtak 7. travnja
  • Prezimena E-J petak 8. travnja
  • Prezimena K-LJ u ponedjeljak 11. travnja
  • Prezimena M-O u utorak 12. travnja
  • Prezimena P-T u srijedu 13. travnja
  • Prezimena U-Ž četvrtak 14. travnja

Potrebno je ponijeti dokaz o trenutnom prebivalištu – osobnu iskaznicu te dokaz o visini mirovine – zadnji odrezak od mirovine, potvrda poslovne banke u kojoj primaju mirovinu ili potvrda o visini mirovine. Ako netko nije u mogućnosti sam podignuti novac, tada osoba koja podiže novac, uz vlastitu osobnu, treba ponijeti i osobnu iskaznicu korisnika koji ima pravo na uskrsnicu, kao i dokaz o visini mirovine.

Isplata će se vršiti na prvom šalteru na Gradskoj blagajni. Pozivamo na poštivanje gore navedenog rasporeda, kao i trenutno važećih epidemioloških mjera. (virovitica.hr)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni