spot_img

Uskršnje čestitke

Objavljeno:

Uskrsna čestitka saborskog zastupnika Josipa Đakića

Josip Đakić
Josip Đakić

Uskrs je blagdan koji nosi poruke života, milosrđa, nade I ljubavi. Neka nam te poruke daju snagu I probude istinsku radost Uskrsa u našim srcima.
Sretan I blagoslovljen uskrs svim žiteljima Virovitičko – podravske županije!

Vaš saborski zastupnik Josip Đakić

Uskršnja čestitka župana Virovitičko-podravske županije Igora Androvića

Igor Andrović

Povodom nadolazećih uskršnjih blagdana, virovitičko-podravski župan Igor Andrović, uputio je uskršnju čestitku svim stanovnicima Virovitičko-podravske županije:

– Uskrs je najveći kršćanski blagdan, simbol Kristove muke i uskrsnuća, blagdan svjetla i vjere koji svakom čovjeku daje nadu i najavljuje vječni život. U našoj kršćanskoj civilizaciji i vrijednostima koje je hrvatski narod oduvijek baštinio, blagdan Uskrsa je bio blagdan pouzdanja i obnovljive nade. Svim vjernicima, stanovnicima Virovitičko-podravske županije, želim radostan i sretan Uskrs.“

Uskršnja čestitka gradonačelnika Virovitice Ivice Kirina

Povodom uskršnjih blagdana, gradonačelnik Ivica Kirin uputio je čestitku svim stanovnicima grada Virovitice:

Ivica Kirin
Ivica Kirin, gradonačelnik Virovitice

„Drage moje sugrađanke i sugrađani, pred nama je najveći kršćanski blagdan, blagdan koji simbolizira pobjedu života nad smrću, dobra nad zlim, koji nam vraća vjeru u ljudsku dobrotu te daje snagu za suočavanje sa životnim nedaćama. Neka blagdan Kristova uskrsnuća u svima nama probudi osjetljivost za potrebe drugih i međusobno razumijevanje.
Uz poruku nade, optimizma i ljubavi, svim Virovitičankama i Virovitičanima želim sretan i blagoslovljen Uskrs te da njegovu radost podijele sa svojim najmilijima.“

Vaš gradonačelnik Ivica Kirin

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni