Uskršnje čestitke župana Igora Androvića i gradonačelnika Virovitice Ivice Kirina

0
307

Uskršnja čestitka virovitičko-podravskog župana Igora Androvića

Povodom nadolazećih uskršnjih blagdana, virovitičko-podravski župan Igor Andrović, uputio je uskršnju čestitku svim stanovnicima Virovitičko-podravske županije:

– Pred nama je Uskrs, najveći kršćanski blagdan, blagdan Kristova uskrsnuća i pobjede života nad smrću. Nažalost, i ove godine, Uskrs ne dočekujemo kao nekada. I ovaj, kao i prošlogodišnji Uskrs, dočekujemo u vremenu epidemije korona virusa, koja nam je promijenila živote. No, i u vremenima kada ne možemo ponuditi zagrljaj, budimo široka srca prema onima kojima je naša pomoć potrebna. Neka naša toplina, naš osmjeh budu njihov dom s nadom da ćemo već dogodine biti bliže vremenima u kojima nismo strepjeli od stiska ruke, od zagrljaja starijih. Za to nam treba poštivanje epidemioloških mjera, značajniji dolazak većih količina cjepiva, uz veću procijepljenost naših stanovnika. Budimo strpljivi, ustrajni, hrabri u vjeri, te onako kako je Krist, na križu pobijedio smrt, pobijedimo i svi mi, strpljivo, ponizno i ustrajno, ali i snažno i odlučno, ovog neprijatelj koji se zadnjih, više od godine dana nadvio nad svima nama i promijenio nam živote. Jer svi mi danas, želimo da nam sutra Uskrs bude kao nekada, u krugu obitelji, uz zagrljaj i poljubac, uz stisak ruke. Sretan vam Uskrs. (www.vpz.hr, Fotografija: Kristijan Toplak)

Uskrsna čestitka gradonačelnika Virovitice Ivice Kirina

Povodom uskrsnih blagdana, gradonačelnik Ivica Kirin uputio je čestitku svim stanovnicima grada Virovitice:

– Drage moje Virovitičanke i Virovitičani, Vama i Vašim obiteljima te dragim ljudima oko Vas, želim sretan i blagoslovljen Uskrs. Uskrs je simbol Kristove muke i uskrsnuća, ali i novog početka. Stoga neka u nama probudi osjetljivost za druge i potakne nas da činimo dobro jedni drugima pridržavajući se temeljnih kršćanskih vrijednosti kojima nas uče od malih nogu. Neka radost Uskrsa uđe u naše domove i dočekajmo ga u miru i radosti okruženi našim najmilijima.

Vaš gradonačelnik Ivica Kirin