Uspijeh virovitičkih plivača na tradicionalnom kupu u plivanju u Barcsu

Objavljeno:

spot_img

Protekle subote u gradu Barcsu održan je tradicionalni kup grada u plivanju. Osim klubova iz Mađarske (Barcs, Pecs, Csurgo, Siklos, Szigetvar) svake godine na natjecanje se odazove i naš klub. Za plivački klub Virovitica nastupili su slijedeći plivači: Filip Stevanoski, Toni Lešković, Ivan Požežanac, Lovro Ladović, Sven Barčan, Ema Borković, Matea Barčan, Paola Pažin, Tijana Grdenić i Domagoj Železić.

Plivale su se kratke plivače discipline u različitim kategorijama i to: 50m slobodno,50m prsno, 50m leptir, 50m leđno, 100m mješovito i štafeta 4x50m mješovitim stilom.

Najvrijednije rezultate i najviše odličja na natjecanju osvojili su naši plivači, i u tome najistaknutiji su bili Ivan Požežanac (prva mjesta na 50m lepir i 100m mješovito te drugo mjesto na 50m slobodno) te Lovro Ladović (treća mjesta na 50m delfin i 50m slobodno). Od ostalih plivača odličja su još osvojili: Filip Stevanovski (3.mjesto – 50m leđno), Toni Lešković (2.mjesto -50m prsno) i Sven Barčan (2.mjesto-50m leđno). I muška (Lešković, Stevanovski, Barčan, Požežanac) i ženska štafeta (Grdenić, Pažin, Borković, Barčan) odlično je otplivala i osvojila drugo mjesto.

Na kraju svakako treba spomenuti da je za najboljeg plivača kupa s obzirom na osvojena vrijedna odličja i rezultate proglašen naš Ivan Požežanac. Naše plivače u Barcsu su vodili treneri Zdravko i Dino Pavoković.

Sljedeće natjecanje održava se već ovaj vikend u Vinkovcima te se nadamo da će naši plivači i tamo otplivati ako ne ista već i bolja vremena kako bi što spremniji dočekali novu ljetnu sezonu i svakodnevne treninge na gradskom bazenu u Virovitici.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Našu županiju posjetilo 989 turista. Po posjećenosti smo predzadnji u Hrvatskoj

Statistika je skup netočnih podataka, rekli bi naši stari....

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...