spot_img

Uspijeh virovitičkih plivača na tradicionalnom kupu u plivanju u Barcsu

Objavljeno:

Protekle subote u gradu Barcsu održan je tradicionalni kup grada u plivanju. Osim klubova iz Mađarske (Barcs, Pecs, Csurgo, Siklos, Szigetvar) svake godine na natjecanje se odazove i naš klub. Za plivački klub Virovitica nastupili su slijedeći plivači: Filip Stevanoski, Toni Lešković, Ivan Požežanac, Lovro Ladović, Sven Barčan, Ema Borković, Matea Barčan, Paola Pažin, Tijana Grdenić i Domagoj Železić.

Plivale su se kratke plivače discipline u različitim kategorijama i to: 50m slobodno,50m prsno, 50m leptir, 50m leđno, 100m mješovito i štafeta 4x50m mješovitim stilom.

Najvrijednije rezultate i najviše odličja na natjecanju osvojili su naši plivači, i u tome najistaknutiji su bili Ivan Požežanac (prva mjesta na 50m lepir i 100m mješovito te drugo mjesto na 50m slobodno) te Lovro Ladović (treća mjesta na 50m delfin i 50m slobodno). Od ostalih plivača odličja su još osvojili: Filip Stevanovski (3.mjesto – 50m leđno), Toni Lešković (2.mjesto -50m prsno) i Sven Barčan (2.mjesto-50m leđno). I muška (Lešković, Stevanovski, Barčan, Požežanac) i ženska štafeta (Grdenić, Pažin, Borković, Barčan) odlično je otplivala i osvojila drugo mjesto.

Na kraju svakako treba spomenuti da je za najboljeg plivača kupa s obzirom na osvojena vrijedna odličja i rezultate proglašen naš Ivan Požežanac. Naše plivače u Barcsu su vodili treneri Zdravko i Dino Pavoković.

Sljedeće natjecanje održava se već ovaj vikend u Vinkovcima te se nadamo da će naši plivači i tamo otplivati ako ne ista već i bolja vremena kako bi što spremniji dočekali novu ljetnu sezonu i svakodnevne treninge na gradskom bazenu u Virovitici.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Novinarka Marija Lovrenc dobitnica nagrade “Lajk za odgovorno izvještavanje”

Novinarka i urednica Informativnog centra Virovitica Marija Lovrenc dobitnica...

Virovitička županija razvijena je kao Libanon

Hrvatska je neujednačeno razvijena i jako centralizirana država. Zagreb...

Budite pri oprezu ako se krećete u blizini virovitičke gimnazije

Ako se krećete u blizini Gimnazije Petra Preradovića u...

Matija Gosler ponovno izabran za predsjednika KUD-a Virovitica

Matija Gosler ponovno izabran za predsjednika KUD-a Virovitica: Nastavljamo...