Uspješan nastup Keramike Modus na najvećem svjetskom sajmu keramike u Bologni

Objavljeno:

spot_img

Keramika Modus iz Orahovice, jedini hrvatski i vodeći regionalni proizvođač keramičkih pločica, uspješno je predstavio svoje najnovije kolekcije pločica te posljednja dizajnerska i tehnološka postignuća na najvećem svjetskom sajmu keramike CERSAIE 2012, koji je u talijanskom gradu Bologni održan od 25. do 29. rujna 2012. godine. Štand Keramike Modus, istovremeno moderan i tradicionalan, koji je osmislila i realizirala talijanska tvrtka Gamma Due, bio je prava „hrvatska priča“ na gotovo 100m² zapaženog interaktivnog izložbenog prostora.

Na sajmu CERSAIE predstavljeni posljednji trendovi i noviteti iz svijeta keramike

Ovogodišnje izdanje sajma CERSAIE ponovno je predstavilo posljednje trendove i novitete iz svijeta keramike brojnim poslovnim posjetiteljima, kao i zaljubljenicima u detalje za opremanje interijera. Međunarodna izložba keramičkih pločica i prateće kupaonske opreme u Bologni tradicionalno je glavni događaj za proizvođače, distributere, dizajnere, arhitekte, dekoratere i sve koji prate „keramičku scenu“ iz cijelog svijeta. Talijanski sajam CERSAIE pravi je tjedan visoke mode u svijetu keramike!

Keramika Modus – hrvatski brend za svjetsko tržište

Keramičke pločice su proizvod, koji u odnosu na ostale materijale za oblaganje, ima niz prednosti s obzirom da je riječ o najtrajnijem, najotpornijem i najatraktivnijem izboru za zidno ili podno oblaganje interijera i eksterijera. Njihova primarna namjena je funkcionalna, no danas sve više značajno utječe na vizualnu kvalitetu prostora. Pored mnogih stranih brendova, na hrvatskom tržištu posljednjih se godina ističe i uspješan domaći – Keramika Modus, koji prati najnovije trendove, ali i sudjeluje u njihovom stvaranju te daje rješenja koja su tehnološki i dizajnerski odgovor na zahtjeve domaćeg i stranog tržišta. Keramika Modus surađuje s talijanskom tvrtkom Gamma Due, koja je osmislila i realizirala štand tvrtke na ovogodišnjem CERSAIE u Bologni i od koje je kupila ekskluzivno pravo za distribuciju kolekcije Hello Kitty keramičkih pločica za Hrvatsku.

 

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

U srijedu, 25. svibnja virovitički maturanti proslavit će zadnji dan škole

Srijeda, 25. svibnja za maturante je posljednji dan u...

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...