spot_img

U utorak početna konferencija projekta „Dogradnja i opremanje dnevnih bolnica Opće bolnice Virovitica“ vrijednog 50 milijuna kuna

Objavljeno:

U utorak 2. svibnja, s početkom od 13,00 sati, održat će se početne konferencija projekta „Dogradnja i opremanje dnevnih bolnica Opće bolnice Virovitica“ vrijednog 50 milijuna kuna

U utorak 2. svibnja, s početkom od 13,00 sati, u Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije (Trg Ljudevita Patačića 1), održat će se početne konferencija projekta „Dogradnja i opremanje dnevnih bolnica Opće bolnice Virovitica“ vrijednog 50 milijuna kuna.

Početkom veljače, ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava potpisali su ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac, ministar zdravstva Milan Kujundžić, ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije (SAFU) Tomislav Petric i ravnateljica Opće bolnice Virovitica Mirjana Peček.

Projekt Opće bolnice Virovitica, čiji je osnivač Virovitičko-podravska županija, napisala je VIDRA Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, a nesebičnu potporu projektu, između ostalih, dali su ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, kao i ravnatelj SAFU-a Tomislav Petric… To je financijski jedan od najvećih ostvarenih europskih projekata VIDRA-e i Virovitičko podravske županije. (Fotografija: Ilustracija)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni