spot_img

Uvjerljiva pobjeda HDSSB-a na izborima u Zdencima

Objavljeno:

Na izborima za Vijeća mjesnih odbora  održanim jučer, 12. srpnja u općini Zdenci, Hrvatski demokratski savez Slavonije i Baranje odnio je uvjerljivu pobjedu.

HDSSB

HDSSB je od 42 moguća vijećnička mjesta osvojio 19 ili nešto više od 45%, HDZ je osvojio 13 mjesta ili 31%, HSS je osvojio 3 mjesta, te SU 3 i Nezavisna lista 4 vijećnička mjesta.

Mještani su birali 8 Mjesnih odbora na 9 birališta na koja je od ukupno upisanih 1599 birača izišlo 595 od kojih je 26 listića bilo nevažećih.

HDSSB je osvojio većinu u najvećim mjestima općine  i općinsko središte Zdenci.

”Koristim ovu priliku da se zahvalim svim biračima koji su u ovo vrijeme najvećih poslova i temperatura izišli na izbore, a posebno hvala inima koji su svoj glas dali HDSSB-ovim listama. Mi nismo htjeli izbore u ovo vrijeme , ali je drago što su birači ,svojim glasovima,  poslali jasnu poruku vladajućima što misle o njihovom dvogodišnjem (ne)radu. HDSSB će nakon analize rezultata donijeti odluku o daljnjim aktivnostima, a kao i uvijek do sada jasno poručujem da ćemo predano raditi na razvoju naših mjesta i ZA SVOJE”- poručio je Mato Barukčić, predsjednik Općinske organizacije HDSSB-a općine Zdenci.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni