620

”Bilo je dobro dok je trajalo (EP version)” kojim grupa Vatra najavljuje EP čiji izlazak očekujemo početkom jeseni, već se 15 tjedana nalazi na službenoj HR TOP 40 najvrćenijih domaćih singlova. Iako objavljena bez pretenzija, kao produkt čiste igre članova benda i njihove želje da od zaborava, u svijetu hiperprodukcije, spase ono što smatraju vrijednim, pjesma koja je nastala davne 1999. godine i u novom je aranžmanu našla svoj put do slušatelja.

I sljedeći singl koji će objaviti u rujnu pratit će eksperimentalni izričaj prethodnika, pa će Vatra javnosti predstaviti još jednu pjesmu iz vlastitog fundusa začinjenu zanimljivim aranžmanskim rješenjima, novim zvukom i emocijama.

Cijeli nadolazeći EP nazvan ”VT” kao hommage rodnom gradu večine članova Vatre, stvaran je bez zadanog okvira i koncepcije, s mišlju vodiljom da se publici predstavi ono što je već stvoreno, možda zaboravljeno, ali na ovaj način revitalizirano.

Vatru se može vidjeti ovog petka, 23.8. na koncertu u Vrbovcu, u sklopu manifestacije ”Kaj su jeli naši stari”, a u subotu 14.9. u Dubrovniku na Biker’s Weekendu.