Glumački par Helena Minić i Hrvoje Klobučar dobili su jednostavan zadatak, odglumiti par u novom spotu grupe Vatra za pjesmu Limunova kora. Riječ je o Vatrinom petom singlu s aktualnog albuma Ima li budnih.

Pjevač grupe Vatra Ivan Dečak objasnio nam je kako su došli na ideju da se umjesto benda u spotu bude samo glumački par Helena Minić i Hrvoje Klobučar.

‘Dugo se znamo i cijenim njihov rad pa smo došli na ideju ih angažiramo za naš spot i oni su prihvatili. To će biti jedan pomak, prvi spot u kojem uopće nema benda. Helena i Hrvoje su dovoljno jaki i kao par i kao glumci da mogu iznijeti cijeli spot.’, rekao je za hot.hr Dečak kojeg smo zatekli na snimanju spota.

Redatelj spota koji je sniman u Zagrebu je Filip Filković Philatz.

Inače, album Ima li budnih sadrži devet pjesama, objavljen je krajem prošle godine i ovjenčan Porinom, a do sada su ga predstavljali singlovi ”Tremolo”, ”Ima li budnih”, ”Plima adrenalina” i ”Oproštaj”.

Grupa Vatra doživjela je nedavno i promjene u sastavu. Bend je napustio dugogodišnji basist Boris Gudlin, a na njegovo je mjesto uskočio jedan od najperspektivnijih mladih basista Tomislav Šušak koji je zanat pekao u nekoliko domaćih bendova.

Njegov premijerni nastup s bendom možete poslušati 20. listopada u zagrebačkom klubu Močvara na festivalu Velika rock eksplozija.