Vatra

”Bilo je dobro dok je trajalo (EP version)”, singl kojim Vatra najavljuje EP album čiji izlazak očekujemo ove jeseni uskoro će dobiti i svoje video uprizorenje.

Spot koji je sniman ovog ožujka u Kazalištu Virovitica, povratak je na ‘mjesto zločina’; Vatra je naime u istom prostoru sada već daleke 1999. godine snimila spot za originalnu verziju pjesme koja je izašla na njihovom debi albumu ”Između nas”. Režije se ovog puta prihvatio mladi Ivan Mijić koji je u nešto više od 3 minute ”uhvatio” atmosferu odličnog koncertnog nastupa u prostoru ne tako uobičajenom za rock nastupe.

Premijera uskoro!


Odmah po početku emitiranja nova verzija starog hita ”Bilo je dobro dok je trajalo (EP version)” ušla je na nacionalnu HR Top 40 listu!

Nadolazeći EP sadržavat će 5 starih pjesama sa prijašnjih albuma u novim aranžmanima. Vatra je za potrebe ovog izdanja upotrijebila instrumente koji im nisu matični, poput melodike, metalofona, tarabuke i mnoštva elektonike, od najprimitivnijih sintisajzera s kraja 70-ih do posljednjeg krika tehnologije, poput iPad-a. Neke od pjesama koje će biti objavljene na EP-ju nikada nisu bile singlovi, a bend je iste htio predstaviti široj publici i spasiti ih od zaborava smatrajući da nose dovoljno kvalitete da ne ostanu skrivene samo za rijetku albumsku publiku.

Producetni su stalni Vatrini suradnici, dvojac iz Svadbasa – Pavle Miholjević i Jura Ferina.