Večernji list objavio sponzorirani članak o Rokovu 2014.

Objavljeno:

spot_img

Rokovo je manifestacija koja je prerasla lokalne okvire. Tijekom desetak dana koliko traju razna događanja od “jutra do zore”, Rokovo okupi i stari i mlado. U regionalnom središtu ovog dijela Hrvatske, Virovitici, okupi se i više od 100.000 posjetitelja.

Ove godine Virovitica slavi 780 obljetnicu, a povodom rođendana, do 16. kolovoza održat će se oko 80 raznovrsnih događanja. Od ukupno 13 koncerata na Rokovu će nastupiti: 09.kolovoza Opća opasnost u sklopu 9.moto- susreta, 14. kolovoza Svadbas i Vatra, 15. kolovoza Mejaši i 16. kolovoza Mladen Grdović. I ove godine će se održati Virovitički ulični festival, Ljetno kino s 8 predstava, 12 izložbi od čega posebno treba izdvojiti Likovnu baštinu obitelji Pejačević kao zajedničku izložbu Muzeja likovnih umjetnosti iz Osijeka i Gradskog muzeja Virovitica te izložbu povodom 780 godina od Kolomanove povelje Virovitici u organizaciji Državnog arhiva, 14 sportskih te 24 ostalih sadržaja, među kojima i je i spektakularna završnica Igara na vodi…

Za dodatne informacije od ove godine građani mogu koristiti internetsku stranicu www.rokovo.com preko koje se mogu upoznati sa svim aktivnostima vezanim uz ovu manifestaciju. Program se održava na čak 5 pozornica, a i ove godine, za razliku od većine manifestacija ovog tipa, posjet na sva događanja je besplatan. Rokovo je danas prepoznatljiv brand, manifestacija koja se ne propušta. (vecernji.hr)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Gradu Virovitici čista petica za transparentnost proračuna

Institut za javne financije predstavio je u utorak, 29....

Što Grad Virovitica planira s djecom koja su ostala bez upisa u dječji vrtić?

– Grad Virovitica je u proteklih nekoliko godina uložio više...

Saznajte tko su ovogodišnji dobitnici javnih priznanja Grada Virovitice

Na 11. sjednici Gradskog vijeća Grada Virovitice, održanoj u...

U Grčkoj pao osumnjičenik za zločine u Voćinu i Humu: Htio ići na ljetovanje, čeka ga izručenje RH

Grčka policija privela je u ponedjeljak 59-godišnjeg državljanina Srbije...