Veleposlanica Kraljevine Nizozemske nj. e. Stella Ronner-Grubačić uputila županu Tomislavu Tolušiću pismo zahvale povodom njezinog službenog posjeta u sklopu sajma Viroexpo

620

Župan Virovitičko-podravske županije Tomislav Tolušić primio je danas pismo zahvale veleposlanice Kraljevine Nizozemske Stelle Ronner-Grubačić povodom njezinog službenog posjeta u sklopu 19. međunarodnog sajma Viroexpo. U pismu zahvale stoji kako je to za gostoprimstvo koje je Virovitičko-podravska županija na čelu sa županom Tomislavom Tolušićem pokazala prilikom njezina posjeta u okviru 19. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo na kojem je Kraljevina Nizozemska bila zemlja partner.

Uz zahvalu, veleposlanica je županu uputila poziv na predavanje na temu „Vodno gospodarstvo i EU fondovi“ koje će Veleposlanstvo Kraljevine Nizozemske organizirati zajedno sa Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova EU, ministarstvom poljoprivrede, Hrvatskim vodama i Hrvatskom gospodarskom komorom, 12. veljače u hotelu International u Zagrebu. Na kraju pisma veleposlanica je izrazila nadu da će ovogodišnje partnerstvo Nizozemske na Viroexpo-u doprinijeti povećanju aktivnosti nizozemskih tvrtki u Virovitičko-podravskoj županiji i ojačati suradnju Hrvatske i Nizozemske.