Veljača u znaku 11. VIRKAS-a te 70. obljetnice aktivnog rada Kazališta Virovitica

Objavljeno:

spot_img

Miran Hajoš / snimio Ivan Šemper

Jedanaesti po redu Virovitički kazališni susreti Virkas započet će tradicionalno prvi vikend u veljači, točnije, u petak, 6. veljače svečanom premijerom predstave „Legenda o sv. Muhli“.

Virkas 2015. bit će u slavljeničkom tonu te će ujedno biti obilježena 70. obljetnica aktivnog rada Kazališta Virovitica.

„Ovogodišnji 11. Virovitički kazališni susreti posvećeni su, kao i cijela godina, 70. obljetnici Kazališta Virovitica. Virkas će biti otvoren predstavom „Legenda o sv. Muhli“ Mate Matišića, jednog od najznačajnijih hrvatskih dramatičara i umjetnika“ – rekao je ravnatelj virovitičkog Kazališta Miran Hajoš.

Svaki vikend, tijekom cijele veljače, na repertoaru su kazališne predstave, i to ne samo u Virovitici, već i u Slatini, Orahovici, Pitomači i Suhopolju. Prema riječima ravnatelja Hajoša, očekuje se pregršt gostiju, tim više što Virkas ima međunarodni karakter te će uz brojna hrvatska kazališta gostovati i kazališta iz susjednih zemalja.

„Nadamo se da će publika biti zadovoljna te da će Kazalište Virovitica dodatno učvrstiti svoje mjesto na kazališnoj karti Hrvatske“ – zaključio je Hajoš

Podsjetimo, prodaja i rezervacija ulaznica bit će moguća od 26. siječnja, svakim radnim danom od 9 do 14, te od 17 do 19 sati u Kazalištu Virovitica i na kontakt broj 033/721-330.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

U srijedu, 25. svibnja virovitički maturanti proslavit će zadnji dan škole

Srijeda, 25. svibnja za maturante je posljednji dan u...

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...