VIDEO: Službeni TV spot sajma Viroexpo 2013.

Objavljeno:

spot_img

Službeni TV spot 18. međunarodnog sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2013. premijerno je prikazan 23. prosinca prije emisije Plodovi zemlje na HRT1. Spot je izradila tvrtka Novi studio iz Virovitice, u suradnji s tvrtkom Plava tvornica, trajanje spota je 10 sekundi, a sadrži kadrove najzanimljivijih događanja u sklopu sajma te sve potrebne informacije vezane uz nadolazeći 18. Viroexpo.

Osim na HRT-u, spot će biti prikazivan na još nekoliko TV postaja kao što su Nova TV, Osječka televizija i Mreža TV (Nezavisna televizija i TV Dalmacija). Uz promociju putem TV spotova, marketinške aktivnosti sajma Viroexpo usmjerene su i na promidžbu kroz Internet i tiskane medije, radio, predstavljanje na raznim sajmovima i seminarima, jumbo plakate, letke, brošure, kataloge… TV spot možete pogledati na službenoj Internet stranici sajma ili YouTube kanalu Virovitičko-podravske županije.

Podsjetimo, 18, međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2013 održava se od 18. do 20. siječnja 2013. u Virovitici. Pokrovitelji 18. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, uz Vladu Republike Hrvatske kao generalnog pokrovitelja, su Ministarstvo poduzetništva i obrta te Ministarstvo poljoprivrede. Organizatori i pokrovitelji su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije i Turistička zajednica Virovitčko-podravske županije. Tehnički realizator sajma je tvrtka Viroexpo d.o.o..

Broj izlagača koji se prijavljuju na 18. sajam Viroexpo iz dana u dan raste, a zainteresirani prijavnicu mogu preuzeti na službenoj Internet stranici www.viroexpo.hr, gdje je moguće ispuniti i online-prijavu ili se informirati na telefon 033/638-143.

 

Prethodna objavaBalon sa Djedom Mrazom
Sljedeća objavafra. Filip Đurđević
Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni