Mikeški ples, vatreni ples, ples Martine Presečan te Plesnog centra Creative box

Mlada i urbana ekipa koja se okupila pod imenom Plesnog centra Creative box zasigurno su zvijezde ovogodišnjeg sajma Viroexpo. Svojim žestokim plesnim ritmovima punim energije osvojili su brojna srca, kako domaćih tako i stranih posjetitelja sajma, kojeg je ove godine posjetilo rekordnih 26.500 posjetitelja.

Voditeljica plesnog centra je Virovitičanka Martina Presečan, licencirani fitness Zumba trener, koja je u studenom 2011. godine u Virovitici, s namjerom da unaprijedi i promiče suvremeni urbani umjetnički izričaj mladih, osnovala udrugu koja danas broji više od sedamdeset članova.

– Aktivnosti koje pružamo mladima prvenstveno se odnose na organiziranje plesnih (hip hop, break dance i orijentalni ples) i grafiti radionica, održavanje raznih predavanja o plesu, promoviranju urbanih umjetnosti te kreativnom razvoju djece i mladih. Kratko je o udruzi rekla Martina Presečan koja je pozvala sve zainteresirane da se pridruže u radu udruge, čije se aktivnosti obavljaju u prostoru u blizini Pivnice Jelen, tj. u sklopu Hotela.

Osim toga, Centar provodi i izvanškolsku aktivnost za učenike Srednje škole Stjepana Sulimanca iz Pitomače.

Martinu kao i njezinu udrugu možete potražiti i putem njihovih Facebook stranica.