VIDRA i HBOR organiziraju radionicu “Kako dobiti kredit za financiranje poslovanja”

Objavljeno:

VIDRA – agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije u suradnji sa Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak (HBOR) organizira radionicu: „Kako dobiti kredit za financiranje poslovanja“. Cilj radionice je upoznati male poduzetnike s procesom kreditiranja, načinom procjene kreditne sposobnosti, te s kontrolom otplate dugoročnih obveza.

Namjera radionice je pokazati kako je kreditiranje malih poduzetnika proces pregovaranja. Iz tog razloga se potrebno pripremiti za pregovore te na taj način osigurati prihvatljiv način financiranja. Znamo da pravo na kredit ne postoji, ali isto tako znamo da se mogu steći znanja i vještine uspješnog pregovaranja s bankama u cilju dobivanja kredita i razvoja dugoročnih odnosa sa bankom. Kvalitetna suradnja sa bankom, malim poduzetnicima može osigurati dodatna znanja o djelatnosti u kojoj posluju kao i veze sa drugim poduzetnicima. Nadalje, banke imaju interesa male poduzetnike imati za klijente jer im osim kredita mogu ponuditi i cijeli spektar drugih usluga.

U sadržajnom smislu na radionici će biti prezentirano sedam (7) čarobnih koraka za dobivanje kredita i način na koji se pregovara u svakom od koraka.

Radionica će se održati 25.04.2013. godine u zgradi Županijske skupštine Virovitičko-podravske županije, Trg Ljudevita Patačića 1 u Virovitici (u velikoj vijećnici na prvom katu).

Predviđeno vrijeme trajanja: od 10 – 14 sati

Radionicu će voditi Boris Čagalj iz HBOR-a, voditelj područnog Ureda za Slavoniju i Baranju. Poduzetnicima početnicima i malim poduzetnicima je ovo prilika da nauče kako na što bezbolniji i brži način osigurati financiranje svoje investicije kreditnim sredstvima.

Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite na tel: 033/800-207 ili e-mail info@ravidra.hr.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Marginalci su najgledaniji hrvatski film ove godine

Interes za domaćom hrvatskom komedijom itekako postoji. Jedan od...

Gradski muzej Virovitica sada je nominiran i za nagradu Europske muzejske akademije

U povodu osvajanja nagrade ŽIVA 2022. za najbolji slavenski...