VIDRA i Virovitičko-podravska županija sudjelovale na 2. međunarodnom sajmu investicijskih projekata i komercijalnih nekretnina REXPO koji se održavao u Zagrebu 17. i 18. travnja

U Zagrebu se 17. i 18. travnja održavao 2. međunarodni sajam investicijskih projekata i komercijalnih nekretnina REXPO na kojemu su sudjelovale VIDRA Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije i Virovitičko-podravska županija. Ravnateljica VIDRA-e Sanja Bošnjak naglasila je kako je Virovitičko-podravska županija nastupom na ovom sajmu još jednom prezentirala sve mogućnosti ulaganja u Virovitičko-podravsku županiju te uz promociju putem kataloga, brošura i prezentacija županijskih projektata učinila još jedan korak prema privlačenju domaćih i stranih investitora.

VIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije sudjelovanjem na 2. međunarodnom sajmu REXPO predstavila je županijske projekte: Tehnološko-inovacijski centar, Panonski drvni centar kompetencija, Virovitičku siranu te Dvorac u Suhopolju.