Pristupanjem Europskoj uniji otvaraju se brojne mogućnosti za poduzetnike te se očekuju brojni natječaji usmjereni na jačanje konkurentnosti. Vođeni time Odjel za gospodarstvo i razvojne projekte u VIDRA –i pokreće besplatni SMS za Poduzetnike koji će svim poduzetnicima, ali i poljoprivrednicima dostavljati obavijesti o novim natječajima i projektima.

Na taj način poduzetnici Virovitičko-podravske županije biti će na vrijeme informirani te će moći kvalitetno pripremiti projektnu dokumentaciju. Već ovaj mjesec možete očekivati obavijest o otvorenim natječajima.

VIDRA prva u Hrvatskoj uvodi centralno mjesto informiranja putem sms-a, jer je surađujući s brojnim poduzetnicima uvidjela velik interes za sudjelovanje na natječajima.

Ukoliko želite na vrijeme primiti informaciju o novim natječajima, pošaljite sms poruku sa imenom i prezimenom, te nazivom poduzeća na broj: 099 2656 752

Ovim putem vas informiramo da je otvoren i novi službeni e-mail odjela na koji nam se možete obratiti s vašim projektnim prijedlozima: gospodarstvo-eu@ravidra.hr