Viroexpo 2017. će se održati na novoj lokaciji u središtu Virovitice

Objavljeno:

Nova lokacija: Viroexpo 2017. će se od 24. do 26. veljače održati u središtu Virovitice

Na sjednici Odbora za pripremu i održavanje Viroexpa, odlučeno je kako će se Viroexpo 2017. održati u središtu Virovitice na prostoru bivše vojarne, gdje se danas nalazi Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici. Sajam će se održavati od 24. do 26. veljače 2017. godine.

– Donesen je jedan značajan zaključak, da će se Viroexpo 2017. održati na novoj lokaciji, budući da je stara lokacija zuuzeta, jer se tamo nalazi tvrtka Contorte. Tako ćemo Viroexpo još više približili i građanima i posjetiteljima – istaknuo je Igor Andrović, direktor Viroexpa, koji je predsjedavao sjednicom Odbora, na kojoj su, između ostalih bili i obnašateljica dužnosti župana Sanja Bošnjak i gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin.

Posljednjih nekoliko godina, Viroexpo se održavao na prostoru u Vukovarskoj ulici. S obzirom na to da se u navedenom prostoru nalazi tvrtka Contorte, prišlo se pronalaženju nove lokacije i odlučeno je kako će ona biti na prostoru gdje se danas nalazi Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici.

Na ovaj način, sajam će postati još dostupniji posjetiteljima, s lokacijom u središtu grada, a sa svom postojećom infrastrukturom. Naime, na istom prostoru se nalazi Studentski restoran „Škola“, a stručna predavanja održat će se u prostoru Visoke škole. Radi se o multifunkcionalnom prostoru, s brojnim parkirališnim mjestima i lakom dostupnošću za sve posjetitelje. (Fotografije: Kristijan Toplak)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

U Virovitičko-podravskoj županiji 38,4 posto manje Srba, ostaju bez prava na izbor zamjenika župana

Konačni rezultati popisa stanovništva provedenog 2021., objavljeni prošli četvrtak,...

Slatinčaninu Magic Leonu zlatni gumb u Supertalentu

Nakon 11 godina pred žiri Supertalenta ponovno je stao...

Cijena grijanja ostaje ista pa stanarima stambenih zgrada u nadolazećoj sezoni neće rasti troškovi

– Zbog intervencije Grada Virovitice i tvrtke Poslovni park Virovitica...