22. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2017. će se od 24. do 26. veljače održati u središtu Virovitice

Na sjednici Odbora za pripremu i održavanje Viroexpa, odlučeno je kako će se 22. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2017. održati u središtu Virovitice na prostoru bivše vojarne, gdje se danas nalazi Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici. Sajam će se održavati od 24. do 26. veljače 2017. godine.

– Donesen je jedan značajan zaključak, da će se Viroexpo 2017. održati na novoj lokaciji, budući da je stara lokacija zuuzeta, jer se tamo nalazi tvrtka Contorte. Tako ćemo Viroexpo još više približili i građanima i posjetiteljima – istaknuo je Igor Andrović, direktor Viroexpa, koji je predsjedavao sjednicom Odbora, na kojoj su, između ostalih bili i obnašateljica dužnosti župana Sanja Bošnjak i gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin.

Posljednjih nekoliko godina, Viroexpo se održavao na prostoru u Vukovarskoj ulici. S obzirom na to da se u navedenom prostoru nalazi tvrtka Contorte, prišlo se pronalaženju nove lokacije i odlučeno je kako će ona biti na prostoru gdje se danas nalazi Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici.

Na ovaj način, sajam će postati još dostupniji posjetiteljima, s lokacijom u središtu grada, a sa svom postojećom infrastrukturom. Naime, na istom prostoru se nalazi Studentski restoran „Škola“, a stručna predavanja održat će se u prostoru Visoke škole. Radi se o multifunkcionalnom prostoru, s brojnim parkirališnim mjestima i lakom dostupnošću za sve posjetitelje. (www.vpz.hr)