Viroexpo 2022: Sajam popunjen u potpunosti, ove godine posjetitelje očekuje bogata ponuda i nikad veći vanjski izložbeni prostor

Objavljeno:

Bliži nam se održavanje 25. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede “Viroexpo”, koji će održati u Virovitici, od 2. do 4. rujna. Prema riječima direktora sajma Bojana Mijoka, sajam je popunjen u potpunosti, no reorganizacijom prostora još se može pronaći koje mjesto.

  • U ovom trenutku popunjenost sajma je sto posto. U svakom trenutku radimo reorganizaciju izložbenog prostora pa uvijek pronađemo neki kvadrat više za nove izlagače koji se žele prijaviti. Tako da ukoliko se još netko od izlagača želi prijaviti, sada je krajnje vrijeme za to kako bi ih mogli staviti u raspored sajma – rekao je Mijok.

Također, najavio je i bogatu ponudu sajma, osobito kad je riječ o vanjskom izložbenom prostoru.

  • Što se tiče vanjskog prostora, ove će godine biti najveća ponuda do sada. Imamo najviše kvadrata popunjenosti ikada na sajmu, a ona uključuje poljoprivrednu mehanizaciju i opremu, opremu za navodnjavanje… Također, sva tri dana sajma bit će jako velika ponuda za sve, od onih za najmanje do najstarijih, kako u vanjskom dijelu, tako i u unutarnjem – istaknuo je direktor Mijok.

Ove godine na Viroexpu će po prvi puta biti organiziran i ciklus stručno vođenih degustacija vina, meda, rakija, bučinog ulja, čaja i kolača te je na rasporedu šest degustacija.

  • Prvo smo dali mogućnost svim onim izlagačima koji su se prijavili 2020. godine da potvrde svoju rezervaciju za sajam, što smo im bili dužni i to smo napravili. Većina njih je potvrdila izlaganje i ove godine, a ima i nešto novih izlagača. Također, novost ove godine je i stručna degustacija gdje će naši posjetitelji moći doći i kušati najbolje proizvode s područja naše županije. Na tim degustacijama stručna osoba će sudionicima objašnjavati na koji se naći pravilo kušaju određeni proizvodi te kako prepoznati probleme i nedostatke kod pojedinih proizvoda – objašnjava Mijok.

(www.vpz.hr)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni