Viroexpo 2022: Više od 70 posto izlagačkog prostora već je popunjeno, prijave se i dalje primaju, požurite, mjesta je sve manje

Objavljeno:

spot_img

Nakon dvije godine, vraća se Viroexpo. Od 2. do 4. rujna, Virovitica će biti domaćin sajma, koji na svoju 25. obljetnicu čeka od 2020. kada je, zbog koronavirusa, samo dva tjedna prije otvorenja – odgođen. Odgođen je i 2021., a ove godine, umjesto u svom „zimsko-proljetnom terminu“ održat će se u „ljetno-jesenskom“ ritmu. Svi oni koji su 2020. godine zakupili svoj izlagački prostor, a koji se žele predstaviti na ovogodišnjem sajmu, ove godine imat će besplatan prostor, jer su ga platili prije dvije godine.

  • Oko 80 posto onih koji su tada trebali biti na Viroexpu, potvrdili su svoj dolazak. Prijave se primaju i nadalje, a trenutno, malo više od dva mjeseca prije početka, imamo „popunjeno“ 70 posto površine sajma. U kontaktima smo s našim izlagačima, svi jedva čekaju Viroexpo, koji im je sve ove godine bio važan partner u njihovim poduzetničkim pričama, a tako će biti i ubuduće – podcrtao nam je direktor sajma Viroexpo Bojan Mijok.

Ove godine, Županija partner sajma bit će Koprivničko-križevačka županija.

  • Kako se radi o našem 25-tom rođendanu, obljetnici jednog od najznačajnijih sajmova u Hrvatskoj, bit će tu puno događanja, izazovnih sadržaja, nagradnih igara, predavanja za naše gospodarstvenike, poduzetnike, poljoprivrednike, ali i bogatog sadržaja za cijelu obitelj. Ta tri dana, Virovitica i Virovitičko-podravska županija bit će središte gospodarskog svijeta ovog dijela Hrvatske – naglasio je Bojan Mijok.

Inače, ove godine, u sklopu Viroexpa će se održati i 11. sajam agro proizvoda i opreme Agroexpo 2022. koji će objediniti – 18. županijsku izložbu voća povrća i poljoprivrednih proizvoda, 17. županijsko ocjenjivanje, izložbu meda i pčelinjih proizvoda, 14. međunarodno ocjenjivanje meda, 11. izložbu ljekovitog bilja i 11. izložbu vina. Organizatori i pokrovitelji Viroexpa su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o.

Prijavni obrazac se može pronaći na internetskoj stranici sajma www.viroexpo.com.hr, te OVDJE i OVDJE. (www.vpz.hr)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Gradu Virovitici čista petica za transparentnost proračuna

Institut za javne financije predstavio je u utorak, 29....

Što Grad Virovitica planira s djecom koja su ostala bez upisa u dječji vrtić?

– Grad Virovitica je u proteklih nekoliko godina uložio više...

Saznajte tko su ovogodišnji dobitnici javnih priznanja Grada Virovitice

Na 11. sjednici Gradskog vijeća Grada Virovitice, održanoj u...

U Grčkoj pao osumnjičenik za zločine u Voćinu i Humu: Htio ići na ljetovanje, čeka ga izručenje RH

Grčka policija privela je u ponedjeljak 59-godišnjeg državljanina Srbije...