U Splitu se od 23. do 27. listopada održava 18. Međunarodni specijalizirani sajam SASO, vodeći gospodarski događaj južnog dijela Hrvatske i mjesto susreta novih tehnologija i struke, profesionalaca i gospodarstvenika. Sajam je svečano otvorio Zlatko Ževrnja, župan Splitsko-dalmatinske županije, a uzvanicima i izlagačima su se obratili i Dragutin Ranogajac, predsjednik Hrvatske obrtničke komore, Goran Kovačević, zamjenik gradonačelnika Splita i Ivo Milatić, pomoćnik ministra gospodarstva.

U sklopu sajma SASO uz izlagače s područja Virovitičko-podravske županije, obrta “ASEL” i “VAŠAREVIĆ” iz Slatine te “PČELARSTVO BALINT” iz Virovitice, predstavljen je i sajam Viroexpo.

Tom prilikom sklopljena su mnoga nova poslovna poznanstva te pronađeni novi potencijalni izlagači za 19. međunarodni sajam Viroexpo koji se održava u Virovitici od 24. do 26. siječnja 2014. Tvrtka Sajam d.o.o. iz Splita, organizator sajma SASO, je na prošlogodišnjem Viroexpo-u potpisala Ugovor o suradnji kojim je dogovorena poslovna suradnja Sajma d.o.o. i tvrtke Viroexpo koja uključuje razmjenu poslovnih aktivnosti te pomoći pri agitiranju svojih izlagača i poslovnih partnera za sudjelovanje na navedenim projektima.

Podsjetimo, 19. Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2014, održava se od 24. do 26. siječnja 2014. u Virovitici. Sajam Viroexpo svake godine privlači sve veći broj izlagača i posjetitelja, a zainteresirani izlagači prijavnicu za sudjelovanje na sajmu mogu preuzeti na službenim Internet stranicama sajma na adresi www.viroexpo.hr.