Virovitčaninu neovlašteno skinuto s računa 7500 kuna

Objavljeno:

spot_img

U ponedjeljak 9. ožujka u Policijsku postaju Virovitica od strane banke iz Virovitice, zaprimljena je obavijest o računalnoj prijevari njihovog klijenta.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 69 – godišnjak dana 9. ožujka prilikom plaćanja računa uočio transakciju sa svog tekućeg računa u iznosu većem od 7500 kuna. Nadalje, 69 – godišnjak je istoga dana u dopodnevnim satima prilikom uspostave veze na svom računalu u namjeri plaćanja računa putem Token uređaja, prilikom prijava za rad na monitoru uočio poruku da dva puta unese broj Autorizacije transakcije što je i učinio ne sluteći da se radi o prijevari.

Odmah zatim obavljena je transakcija novca s njegovog računa na račun nepoznate osobe u drugom gradu i drugoj banci. Brzom intervencijom banke u Virovitici prema drugoj banci spriječeno je podizanje novca, tako da nepoznata osoba nije uspjela podići novac. Zaprimljena je kaznena prijava. Slijedi daljnji rad na pronalasku počinitelja.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

U srijedu, 25. svibnja virovitički maturanti proslavit će zadnji dan škole

Srijeda, 25. svibnja za maturante je posljednji dan u...

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...