Dominik Vukić

„And the winner of the best remix contest is Radiology!“ Kakav opaki remix su samo složili mladi hrvatski DJ duo Marko i Dominik, poznatiji kao Radiology koji su službeni pobjednici na velikom natjecanju – „Made with Hardwell“.

Njihova pobjeda bila je službeno objavljena prošlog petka u 254. epizodi „Hardwell on air“ showa.

Sama ideja je došla, kako i sami dečki kažu, još davno kad su u planu imali remiksirati Hardwellovu stvar „Mad World“, a samo saznanje za ovo natjecanje dalo im je dodatnu motivaciju da se prijave i isprobaju svoju sreću. Trebalo im je samo tjedan dana kako bi stvorili ovaj remix.

Dominik Vukić i Marko Vampovac
Dominik Vukić i Marko Vampovac

Dečki su otkrili kako je došlo do neopisive sreće kad su vidjeli tweet i kako u cijelu stvar nisu vjerovali sve dok ih Hardwellov tim nije nazvao i javio im ovu fantastičnu vijest. Malo su proslavili, a sad se bacaju nazad na svoj job jer već rade na tri nove stvari koje ćemo nadamo se uskoro i čuti.

Ovo je jedno veliko i neopisivo iskustvo za njih, a već se lagano stvaraju nove suradnje. Njihovi uzori su švedski velikani poput Axwella i Ingrossa te popularni nizozemac Martin Garrix, dok svoju inspiraciju vide u švedskom DJ duu Dimitriju Vangelisu & Wymanu.

Za sam kraj otkrili su nam kako im je najveća želja za 2016. potpisati ugovor s nekim dobrim labelom koji će im pomoći da se probiju na svjetsku scenu.

I’m happy to announce the winner of the Mad World Remix Contest!

Posted by Hardwell on Monday, February 15, 2016