620

Najpoznatiji virovitički DJ Zoran Veles i ove godine nastupa na najvećem hrvatskom open air festivalu – INmusic festival koji se održava od 24. do 26. lipnja na “zagrebačkom moru” – jezeru Jarun.

Zoran nastupa 24. i 26 lipnja u sklopu Night stagea u 00:45h

Jarunski Otok hrvatske mladeži polako se pretvara u pravi festivalski raj – pozornice, livade, šatori i kupole samo što nisu spremni primiti tisuće posjetitelja i naravno velikih glazbenih imena. Arctic Monkeys, Iggy And The Stooges, Basement Jaxx, Bloc Party, Editors, NOFX, Airbourne i mnogi drugi zabavljat će vas kroz tri dana i noći, a prije dolaska na festivalsku lokaciju informirajte se o rasporedu i satnici nastupa festivalskih izvođača.

Osim glazbenih nastupa, posjetitelje ove godine očekuje kazališni program u INteatru powered by Splitska banka. Uz predstave CABAres CABArei Zijaha Sokolovića te Münchhausen Vilima Matule, organizira se i tribina na kojoj će svi zainteresirani dobiti priliku družiti se s poznatim filmskim redateljima Slobodanom Šijanom i Rajkom Grlićem te kritičarem Nenadom Polimcem. Brojni drugi dodatni sadržaji kao što su Ko to tamo peva (Balkan party),Tko pjeva zlo ne misli (Retro party), Šuma Striborova, RockIN’ horse, Nargila Chill Out Bar, Human jukebox, Tesla Boat Show, Silent party, Jack party i mnogi drugi upotpunit će festivalski doživljaj.

Zoran Veles
Zoran Veles

Jedinstveno uređenje festivalske lokacije za koje su zaslužni mladi nadareni umjetnici i dizajneri pratit će vas od samog ulaska na otok pa do kampa koji je za posjetitelje otvoren od 21. do 28. lipnja. Besplatni bežični internet, tuševi s toplom vodom i mogućnost čuvanja osobnih stvari samo su neke od pogodnosti koje su pohvalili i svjetski mediji kao što su The Huffington Post ili National Geographic Traveller.

Ulaznice za INmusic festival dostupne su već od 349 kuna u svim prodavaonicama Tisak media centra. Žujinim voucherom možete ostvariti popust od 50 kuna na važeću cijenu pri kupnji festivalske ulaznice, a možete ga dobiti u svom omiljenom kafiću ili putem Žujinih nagradnih igara. Jednodnevne ulaznice po cijeni od 290 kuna dostupne su u Tisak media centrima u Zagrebu te online u sustavu Entrio, a bit će ih  moguće kupiti i na festivalskoj blagajni na samom ulazu na Otok hrvatske mladeži.

Zoran Veles devedesetih godina radio je na Radiju 101 i vrtio po zagrebačkim klubovima. U Virovitici je poznat po svom radu na prvoj privatnoj radio postaji Radio Alfi, ali i po DJ večerima u nekim od gradskih noćnih klubova urbanog glazbenog izričaja.

Zoran veles na društvenim mrežama

[one_half last=”no”]

Zoran Veles na facebooku

[/one_half]

Zoran Veles na Twitteru