Jako dugo se već na tribinama Gradskog vrta nije okupilo gotovo 7500 gledatelja na Osijekovim utakmicama. No, protiv Luzerna bijelo-plavi su imali sjajnu podršku, a na nju su odgovorili vrlo dobrom igrom kroz koju su si stvorili dva pogotka prednosti uoči uzvrata 2. pretkola Europske lige koji će se za tjedan dana igrati u Luzernu.

Pirotehnika smije na tribine, a truba ne?

Među brojnim plavo-bijelim navijačima bio je i jedan Virovitičanin, Mario Kolarević, koji je sviranjem trube na tribinama NK Osijeka predvodio navijače hrvatskog kluba do pobjede. Iako u prvom dijelu utakmice njegovo sviranje nije nikome smetalo, u drugome dijelu policija ga je “zamolila” da napusti ovaj sportski događaj pri čemu je zaradio prekršajnu prijavu “tešku” 2000 kuna te još dodatnih 500 kuna sudskih troškova.

Mario Kolarević

Dan nakon pobjede NK Osijeka nad švicarskim klubom Luzernom, navijači Osijeka na društvenim mrežama odaju svesrdnu podršku trubaču iz Virovitice.

Švicarci palili pirotehniku, a mi ih ubili dobrotom i dobrom glazbom, kako na terenu tako i na tribinama. Nek’ su oni Europljani, a mi Balkanci, nakon sinoć su neke stvari daleko jasnije. Bravo naši!

Na Facebooku je osvanula i grupa podrške trubaču s utakmice Nk OSIJEK – Fc LUZERN !

Mario Kolarević Mario Kolarević