Virovitičanin Zoran Veles nastupit će na najvećem glazbenom događaju u Hrvatskoj INmusic festivalu

Objavljeno:

spot_img

Već petu godinu zaredom, Virovitičanin Zoran Veles nastupit će na najvećem glazbenom događaju  u Hrvatskoj INmusic festivalu

Popularni INmusic festival održat će se i ove godine, po 11. puta, od 20. do 22. lipnja u Zagrebu. Riječ je o najvećem festivalu u Hrvatskoj koji je u posljednjih nekoliko godina prerastao u jednu od najznačajnijih glazbenih manifestacija u široj regiji. Naš Virovitičanin, Zoran Veles redoviti je sudionik INmusica i tamo svake godine nastupa kao “kućni” DJ koji svojim odabirom glazbe zabavlja posjetitelje do jutarnjih sati. Tako će biti i ove godine.

Ovo sada je peta godina zaredom kako nastupam na INmusicu i to je jedan od onih glazbenih događaja kojima se najviše veselim. Odabir bendova je fantastičan i na “zagrebačko more”, odnosno Jarun, uvijek stižu trenutno najaktualnija imena svjetske scene, koja, za usporedbu, samo nekoliko dana kasnije sviraju i na najvećem engleskom Glastonbury festivalu. Ove godine na INmusicu imat ćemo priliku po prvi puta u Hrvatskoj vidjeti vrlo tražene Florence & The Machine, kao i legendarnu britansku kantautoricu PJ Harvey.

Uz ova dva imena, u tri dana festivala posjetitelje očekuje više od 70 atraktivnih svirki, kako stranih tako i domaćih izvođača. Naravno, tu su i moji nastupi na koje sam vrlo ponosan. Kada u ponoć završi svirka na glavnoj pozornici, onda se zabava seli na tzv. Night Stage. Nekoliko tisuća mladih iz Hrvatske, ali i brojni gosti iz drugih zemalja, tamo do jutra plešu uz moj odabir pjesama. Glazbeni program koji pripremam za INmusic ujedno je najbliži mom osobnom ukusu, a to je “indie” glazba koja danas postaje najzanimljivijom granom pop produkcije. Da je tome tako vidi se i iz činjenice kako publika INmusica svake godine sve bolje poznaje novu mjuzu, odnosno sve više prati “indie” glazbene trendove.

Ove godine, Zoran Veles će na INmusic festivalu nastupiti dvaput.

Prvu večer ću “svirati” u tandemu s Ilkom Čulićem, a dio našeg DJ programa bit će tematski posvećen nedavno preminulim velikanima Davidu Bowieju i Princeu. Drugu večer Ilko solo drži afterparty, a treću večer ja zatvaram ovogodišnji INmusic posebno pripremljenim programom koji će, nadam se, publiku ostaviti zagrijanu do sljedeće godine” – rekao nam je Zoran Veles.

Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Odgođen Viroexpo 2022.

Jubilarno 25. izdanje Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede...

Do kraja mjeseca u promet će biti puštena spojna cesta Gajeva – Vinkovačka

Radovi na jednom od dugo očekivanih projekata – spojnoj...