Virovitičanka Aleksandra Grdić u modnoj bajci Vesne Spose

Objavljeno:

spot_img

Prirodna ljepota, osobnost i elegancija na najbolji mogući način dolaze do izražaja u ovogodišnjoj ekskluzivnoj kolekciji Vesna SPOSA 2015. pod zvučnim imenom “PANTHEA” koju su na pariškim ulicama i atraktivnim lokacijama snimile Aleksandra Grdić i Jelena Orešković.

Kolekcijom večernjih i vjenčanih haljina dominiraju kombinacije tkanina u različitim nijansama dok je silueta nježna, graciozna, profinjena i ležerna koju savršeno utjelovljuju ove dvije prelijepe manekenke.

Dizajnerica Vesna Sposa odlučila je kolekciju za 2015.godinu snimiti u Parizu gdje je nekoliko dana boravila kao gošća i posjetila reviju znamenitog Rocca Barocca te u Budimpešti. Upravo ove dvije lokacije europskih metropola izvrsno su se uklopile u viziju dizajnerice Vesne Pretković koja ističe kako su vhunski kroj i istančana modna estetika zaštitni znak branda Vesna SPOSA tako da kolekcija za 2015.godinu ponovno odiše profinjenošću i elegancijom.

“PANTHEA” odvažna i inspirativna kolekcija privlači poglede svojom paletom modernih i prozračnih boja, inovativnim dizajnom i kvalitetnim materijalima baš kao što su i nekadašnja Miss Hrvatske Aleksandra Grdić te manekenke Jelena Oreškovć i Korina Pretković plijenile pozornost mnogobrojnih turista dok su pozirale mladom i perspektivnom fotografu Robinu Pretkoviću u središtu Budimpešte i Pariza.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

U srijedu, 25. svibnja virovitički maturanti proslavit će zadnji dan škole

Srijeda, 25. svibnja za maturante je posljednji dan u...

Igor Tomljanović je novi potpredsjednik Hrvatskog auto i karting saveza

Dvojica vrhunskih, dugogodišnjih sportaša i poslovnih ljudi novi su...

Martina Jakelić imenovana direktoricom Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije u novom četverogodišnjem razdoblju

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije, nakon...