Prirodna ljepota, osobnost i elegancija na najbolji mogući način dolaze do izražaja u ovogodišnjoj ekskluzivnoj kolekciji Vesna SPOSA 2015. pod zvučnim imenom “PANTHEA” koju su na pariškim ulicama i atraktivnim lokacijama snimile Aleksandra Grdić i Jelena Orešković.

Kolekcijom večernjih i vjenčanih haljina dominiraju kombinacije tkanina u različitim nijansama dok je silueta nježna, graciozna, profinjena i ležerna koju savršeno utjelovljuju ove dvije prelijepe manekenke.

Dizajnerica Vesna Sposa odlučila je kolekciju za 2015.godinu snimiti u Parizu gdje je nekoliko dana boravila kao gošća i posjetila reviju znamenitog Rocca Barocca te u Budimpešti. Upravo ove dvije lokacije europskih metropola izvrsno su se uklopile u viziju dizajnerice Vesne Pretković koja ističe kako su vhunski kroj i istančana modna estetika zaštitni znak branda Vesna SPOSA tako da kolekcija za 2015.godinu ponovno odiše profinjenošću i elegancijom.

“PANTHEA” odvažna i inspirativna kolekcija privlači poglede svojom paletom modernih i prozračnih boja, inovativnim dizajnom i kvalitetnim materijalima baš kao što su i nekadašnja Miss Hrvatske Aleksandra Grdić te manekenke Jelena Oreškovć i Korina Pretković plijenile pozornost mnogobrojnih turista dok su pozirale mladom i perspektivnom fotografu Robinu Pretkoviću u središtu Budimpešte i Pariza.