Virovitičanka Antonija Domšić dobila Rektorovu nagradu Sveučilišta u Zagrebu za rad Debatnog kluba Ekonomskog fakulteta

Objavljeno:

spot_img

Povjerenstvo za Rektorovu nagradu pregledalo je studentske radove koje su predložile sastavnice Sveučilišta u Zagrebu te je izabralo ukupno 183 rada među koje spada i kategorija veliki timski znanstveni i umjetnički rad u kojem je angažirano više od deset autora.

Antonija Domšić

Virovitičanka Antonija Domšić, studentica druge godine Ekonomskog fakulteta sudjelovala je u navedenoj kategoriji, s projektom naziva “Uhvati me za riječ”, područje društvenih znanosti. Luka Buntić, Patrick Bedić, Luka Brkić, Lovro Šprem, Luka Babić, Ivana Hermeščec, Domagoj Palenkaš, Renato Bukovac, Luka Perović, Klara Dragišić, Karlo Varošanec, Ema Štimac, Nina Lokin, Marijan Buljan, Luka Malek i Ivan Fedor njezini su kolege koji su radili na ovom projektu.

Antonija Domšić

U sklopu projekta Debatnog kluba EFZG-a ”Uhvati me za riječ”, osmišljenog kao ciklus predavanja renomiranih pojedinaca iz javnog života koji su ostvarili izniman uspjeh u području u kojem djeluju, do sada su predavanja održali: od Saše Bunete, Nenada Bakića i Miroslava Ćire Blaževića, Tončija Huljića, Kristine Ercegović, Hrvoja Prpića do Sheena Ayukawe. Osmo predavanje, ujedno i posljednje u ciklusu, održala je Ida Pandur, specijalistica za digitalni marketing i poduzetnica.

Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni