U Virovitici će se održati svečana sjednica povodom obilježavanja dana civilne zaštite

Objavljeno:

U Virovitici će se 1. ožujka održati svečana sjednica povodom obilježavanja Međunarodnog dana civilne zaštite i Dana civilne zaštite u Republici Hrvatskoj

U srijedu 1. ožujka, u Kazalištu Virovitica, s početkom od 12,00 sati, održat će se Svečana sjednica povodom obilježavanja Međunarodnog dana civilne zaštite i Dana civilne zaštite u Republici Hrvatskoj. Na sjednici će, između ostalih nazočiti i izaslanica predsjednice RH savjetnica za obranu i nacionalnu sigurnost Maja Čavlović, ravnatelj DUZS-a Dragan Lozančić, obnašateljica dužnosti župana Sanja Bošnjak, gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin… Tom prigodom će se podijeliti zahvalnice i priznanja djelatnicima DUZS-a i pripadnicima civilne zaštite. Osim toga, dodijelit će se i godišnje nagrade pojedincima za naročiti pothvat, odnosno, „spašavanje pilota srušenog motornog zmaja iz hladnog jezera“, „spašavanje dječaka od posljedica strujnog udara“ i „spašavanje mladića iz stana zahvaćenog požarom.

Osim toga, od 10,00 do 14,00 sati na igralištu kod Klasične katoličke gimnazije u Virovitici, te na trgu kod Palače Pejačević, moći će se vidjeti oprema te demonstracije pojedinih vježbi od Crvenog križa Virovitica, vatrogasaca, pripadnika DUZS-a, policije, HGSS-a. (www.vpz.hr, Fotografija: Kristijan Toplak)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni