Virovitička gradska uprava dobitnik priznanja za dobar rad

Objavljeno:

spot_img

Danas je u prostorijama gradske uprave održana tiskovna konferencija povodom uručenja certifikata ISO 9001:2008 Gradu Virovitici. Konferenciji su ispred Grada Virovitice nazočili gradonačelnik Ivica Kirin, pročelnica Ureda gradonačelnika Đurđica Aragović i referent za javnu nabavu i opće poslove i quality manager Dario Vranek, ispred Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici dekanica Vesna Bedeković i voditelj projekta „Uspostava sustava upravljanja kvalitetom u jedinicama lokalne samouprave“ Josip Britvić te direktor certifikacijske kuće URS Adriatica d.o.o. Igor Miličević.

Gradonačelnik Ivica Kirin naglasio je važnost dobivanja certifikata jer osim još jednog dokaza (uz bezuvjetan nalaz revizije) da gradska uprava radi po zakonima i želje da se uz minimalan broj djelatnika obavlja maksimalan posao, gradi imidž Grada Virovitice osobito u odnosu prema investitorima. Podsjetio je i na podatak da se svake godine vrši provjera te naglasio da je doista sretan što Grad Virovitica ima certifikat ISO 9001:2008 odnosno što će ovaj sustav upravljanja kvalitetom doprinijeti poboljšanju kvalitete i organizacije poslovnih procesa u gradskoj upravi Virovitica.

Dekanica Vesna Bedeković naglasila je u okviru projekta “Uspostava sustava upravljanja kvalitetom u jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave” koji Visoka škola tijekom 2013. godine provodi u sklopu primijenjene znanstveno istraživačke djelatnosti provodio i ovaj projekt i to unutar djelatnosti Centra za upravljanje kvalitetom pri Visokoj školi. Voditelj projekta je pred. Josip Britvić. Visoka škola je u okviru navedenog projekta izvršila savjetodavne usluge vezane za analizu trenutnog načina rada gradske uprave Virovitica, izradu Priručnika upravljanja i osnovnih sustavnih procedura, provedbu internog audita i ocjenu rada sustava. Na kraju je zahvalila gradonačelniku Ivici Kirinu na suradnji posebno istaknuvši da je Grad Virovitica jedan od rijetkih primjera u RH koji odrađuje projekte sa visokim školama i fakultetima najavivši još jedan vezan uz implementaciju informatičkih tehnologija.

Na kraju tiskovne konferencije Igor Miličević, direktor ugledne hrvatske certifikacijske kuće URS Adriatica d.o.o., (član ROS grupe Relible Operational Safety) koja je provela postupak certifikacije gradonačelniku Kirinu uručio je certifikat ISO 9001:2008. (Virovitica.hr)

Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Odgođen Viroexpo 2022.

Jubilarno 25. izdanje Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede...

Do kraja mjeseca u promet će biti puštena spojna cesta Gajeva – Vinkovačka

Radovi na jednom od dugo očekivanih projekata – spojnoj...