Virovitička kreativna alternetiva najavljuje foto izložbe “VIKA bez tona”

0
936

Nakon kratkog pauziranja zbog pandemije Korona virusa, udruga Virovitička kreativna alternetiva hrabro nastavlja s ViKA događanjima!

Ovoga puta očekuje vas prva od tri foto izložbe s nazivom Vika bez tona vol. 1 čije će otvorenje biti 28.5.2020. u caffe baru Pub u 19 sati. Autori fotografija su Iva Brabec, Sonja Grubešić, Petar Magdić, Matija Sabolić i Stefan Šarić.

Osim foto izložbe, Iz Vike javljaju da su pripremili i koncert: Cota G4 acoustic duo.

Ovaj duo zabaviti će vas orginalnim repertoarom, energijom i virtuoznošću muziciranja. The Rolling stones, Eagels, Bon jovi, Queen, Dire straits te Bijelo dugme, Divlje jagode i Atomsko sklonište i naravno Cota G4 samo su neki od izvođača čije ćete hitove imati prilike slušati u izvedbi ovog dvojca.

Marko Osmanović – pjevač, skladatelj i multi-instrumentalist iz Daruvara, već 20.godina vodi rock band “Cota G4”, s kojim je izdao 3 albuma (Cota G4 2006.g. I U čemu je zapravo stvar 2011.g. i Entropia 2017.g.) te 11 spotova. 2008.g. Nastupa u pratećem bandu Tonyja Cetinskog kao prateći vokal a od 2008.g.do 2013 .g. Nastupa kao pjevač i gitarist Divljih Jagoda s kojima je odsvirao nekoliko turneja i snimio jedan spot.

Dinko Likar – perspektivan mladi gitarist iz Virovitice koji. 2013.g. postaje član grupe Cota G4 s kojom snima novi album Entropia i 5 spotova. 2016.g. osvaja drugu nagradu na Omiškom međunarodnom natjecanju gitarista.Upad je besplatan.