Virovitička tvrtka Bonata trade d.o.o., danas je otvorila vrhunski auto servis koji se nalazi u ulici Vinkovačka cesta, odmah uz najpopularniju virovitičku samoposlužnu auto praonicu – Aquarama.

Riječ je o servisu u kojemu možete napraviti 3D precizno podešavanje geometrije kotača i to bez oštećenja naplataka. Može se obaviti kontrola istrošenosti guma, test akumulatora, kontrola ovjesa, dijagnostika, zamjena i montaža guma, statičko i dinamičko mjerenje odstupanje kotača, eliminacija sile vuče kotača, tokarenje diskova bez skidanja, servis klima uređaja, poliranje farova, popravak ovjesa…

U novootvorenom servisu tvrtke Bonata trade među ostalima nalazi se i uređaj za tokarenje diskova na vozilu Hunter QuickComp. Ovaj potpuno digitalno upravljani uređaj odlikuju mnogi jedinstveni patenti kao što je ACT (anti-chater technology), VSDS (variable-speed driving system) i dr. Pogoni ga snažan elektro-motor od 1,5 KS što ga čini najjačim uređajem na tržištu. Ovaj uređaj je kompletno proizveden u pogonima Huntera u SAD-u.