Virovitička tvrtka „Plava tvornica“ izradila Plitvičkim jezerima najsuvremeniju mobilnu aplikaciju namijenjenu turistima

Objavljeno:

spot_img

Sjajne vijesti stigle su na adresu virovitičke IT tvrtke – Plava tvornica. Oni su, zajedničkim snagama s Turističkom zajednicom Općine Rakovica, Turističkom zajednicom Općine Plitvička jezera i Nacionalnim parkom Plitvička jezera, izradili najsuvremeniju mobilnu aplikaciju namijenjenu turistima koji posjećuju svjetski biser – Plitvička jezera.

Plava tvornica
snimio: Zoran Rudec

Jedna od naših najpoznatijih turističkih destinacija izradila je aplikaciju „Plitvička jezera“ namijenjenu domaćim i stranim turistima, a svi koji planiraju posjet Plitvičkim jezerima sada će to moći učiniti na mnogo suvremeniji način.

Plitvička jezera, naša najposjećenija kontinentalna destinacija, koju u jednoj godini posjeti više od milijun turista iz cijelog svijeta, izradom ove mobilne aplikacije odlučila im je osigurati što lakši boravak te kao i ostale svjetske destinacije slijediti trend važnosti prisutnosti na digitalnim platformama. Aplikacija s pristupačnim korisničkim sučeljem namijenjena je svim posjetiteljima jer nudi sadržaj na hrvatskom, engleskom, francuskom, talijanskom i njemačkom jeziku, kao i pregled svih lokacija, ruta i ostalih zanimljivosti Nacionalnog parka i okolice – sve što je posjetitelju potrebno da se na jednostavan, suvremeni i brz način upozna s ponudom. Tu su naravno i sve servisne informacije koje su gostu potrebne u dolasku, odlasku i boravku na širem području Nacionalnog parka.

– Svi dijelimo stav da se radi o interesu naših gostiju te da će ovakva suradnja biti itekako korisna za njihov što ugodniji boravak, a s druge strane za naše objekte pripremili smo naljepnice s QR kodovima, koje omogućavaju gostima da u jednom kliku imaju destinaciju na dlanu – pojasnila je Mira Špoljarić, direktorica Turističke zajednice Općine Rakovica.
Aplikacija je ažurirana na dnevnoj bazi te omogućuje posjetiteljima da upoznaju ovu prekrasnu destinaciju na lak i zabavan način, pošto pruža sve informacije vezane uz bogatu ponudu atrakcija, smještajnih objekata, ideje za aktivan odmor te ostale važne informacije. Tu su i prekrasne fotografije Nacionalnog parka i okolice, kontakt podaci za ambulante, ljekarne, policiju, banke, pošte, mjenjačnice, turističke agencije, benzinske postaje i ostale korisne ustanove te naravno pretraga po nazivu lokacija i ruta. Aplikacija je prilagođena za četiri najveća segmenta mobilnog tržišta, a to su korisnici iOS (iPhone i iPad) te Android (mobile i tablet) operativnih sustava.

Inače, Plava tvornica je dobitnik “Godišnje nagrade” Virovitičko-podravske županije za 2016. godinu. (www.poslovni.hr, Fotografija: Zoran Rudec)

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Gradu Virovitici čista petica za transparentnost proračuna

Institut za javne financije predstavio je u utorak, 29....

Što Grad Virovitica planira s djecom koja su ostala bez upisa u dječji vrtić?

– Grad Virovitica je u proteklih nekoliko godina uložio više...

Saznajte tko su ovogodišnji dobitnici javnih priznanja Grada Virovitice

Na 11. sjednici Gradskog vijeća Grada Virovitice, održanoj u...

U Grčkoj pao osumnjičenik za zločine u Voćinu i Humu: Htio ići na ljetovanje, čeka ga izručenje RH

Grčka policija privela je u ponedjeljak 59-godišnjeg državljanina Srbije...