Virovitička tvrtka Spectra media zamalo reciklirala bombe

Objavljeno:

Jučer, 8. kolovoza u dopodnevnim satima, u virovitičkoj tvrtki za reciklažu otpada Spectra medija,  pronađene su odbačene bombe i streljivo. Na mjesto događaja, izišao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu, koji na pokretnoj traci između dvije drobilice, pronašao dvije oštečene i jednu neoštečenu ručnu bombu M – 75 i nekoliko desetaka puščanog streljiva, koje su neodgovorni građani, odbacili zajedno sa ee – otpadom, koji su djelatnici tvrtke sakupili na terenu.

Pronađene oštečene bombe i streljivo, uništeno je po djelatniku za protueksplozijsku zaštitu, dok je neoštečena bomba, pohranjena u skladište ubojite opreme policijske uprave. Obzirom da se kod pojedinih građana još uvijek nalazi određeni dio nelegalnog vatrenog oružja i minsko-eksplozivnih sredstava, policija i dalje upućuje;

Apel prema građanima – ne odbacujte nelegalno oružje

Pozivaju se gađani, koji posjeduju bilo kakvo eksplozivno sredstvo, vatreno oružje ili streljiva, koja su zaostala od domovinskog rata, a boje se vratiti, da pozovu najbližu policijsku postaju, gdje će na njihovu kućnu adresu ili mjesto na kojemu se oružje nalazi, doći policijski službenik osposobljen za pirotehnička sredstva, koji će ista i preuzeti. Građani koji dragovoljno predaju nelegalno oružje, neće snositi nikakve sankcije.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Slatinčaninu Magic Leonu zlatni gumb u Supertalentu

Nakon 11 godina pred žiri Supertalenta ponovno je stao...

Cijena grijanja ostaje ista pa stanarima stambenih zgrada u nadolazećoj sezoni neće rasti troškovi

– Zbog intervencije Grada Virovitice i tvrtke Poslovni park Virovitica...

Virovitičku županiju napustilo 17% stanovništva!

Broj stanovnika Hrvatske smanjio se 2021. u odnosu na...