RockLive Festival započeti će u četvrtak 13.8., a domaćin prvog dana festivala biti će „Electronic stage“ koji će iznimno u petak ugostiti i bendove. Na njemu nastupaju Pseto, KGF, The Bugs, Drone Hunter, Mr. Albino, Fall out trio, dok će elektronski dio programa nastaviti Kelex (TechTronic), te Vrabinho & Babangida.

U petak 14.8. aktivne postaju obje pozornice. Na main stage dolaze Brkovi, Dječaci, Gretta, Stonebride, Them moose rush i Letarg. S druge stane festivalskog prostora na „Electronic stage“ dolaze G-Rush, mmmotion, Chani Brawo, te Phoenix Kraundler.

Finalnog dana festivala, u subotu 15.8. na main stage dolaze Vatra, Six Pack, High5, Muscle tribe of danger and excellence i Petar Punk, dok će „Electronic stage“ prodrmati Miss Sunshine, Seraphim Codex, Chille jr., Nebuloz, te Vedran Gapulja
Poznate su i cijene dnevnih ulaznica koje će se moći svakodnevno kupiti isključivo na blagajni festivala. Cijena dnevne ulaznice za četvrtak 13.8. iznosi 35kn, dok će cijena za petak i subotu iznositi po 70kn.

LineUp

Uz bogat glazbeni program RockLive Festival objavio je i raznolik dnevni program

U suradnji s udrugom Mamuze održati će se dvije radionice – didgeridoo i sitotisak. Didgeridoo je tradicionalno aboridžinsko glazbalo, i smatra se najstarijim puhačkim instrumentom. Radionica obuhvaća teorijski dio o povijesti instrumenta te praktični dio tijekom kojeg će polaznici naučiti osnove sviranja didgeridooa.

Kroz radionicu sitotiska, cilj je upoznati polaznike s tehnikom i alternativnim metodama sitotiska prilagođenima za kućne uvijete. Nakon kratkog teorijskog izlaganja, slijedi praktični dio radionice: pripremljeni gotovi motivi apliciraju se na papire i druge materijale koje polaznici sami donesu (torbe, majice…).

U suradnji s AK galerijom biti će održana izložba koprivničke umjetnice Ane Sambol. Diplomirala je na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu, a u AK galeriji po prvi će put izložiti kompletan diplomski rad pod nazivom „Et quo vadis, Domine“. AK galerija poziva sve na zagrijavanje za koncerte i otvorenje, 13.8. u 18 sati.

Još jedna zanimljiva izložba obilježiti će ovogodišnji RockLive. Učenici OŠ „Fran Koncelak“ Drnje vizualizirali su tekst pjesme “Tango” popularne hrvatske rock grupe Vatra, koja će svoj nastup održati i na RockLive Festivalu. Budući da se u 8. razredu unutar nastavnog programa obrađuje odnos slike i teksta, učitelj likovne kulture Mario Dimić došao je na ideju da svojim učenicima ponudi sat otkrivanja vlastite kreativnosti zanimljivim likovnim zadatkom. Radove očenika OŠ Drnje pogledajte u koprivničkom Kampusu u subotu 15. kolovoza.

U suradnji s Udrugom UŠRPS tokom dana će se održati natjecanje u malom nogometu, te popularni „beer-pong“, a kao nastavak na prošlogodišnji najzabavniji dio festivala, ove godine održati će se i program „RockLive radio“. Odlična glazba, nagradne igre, šaljivi komentari i interakcija s posjetiteljima garantira hrpu dobre zabave i smijeha na ovogodišnjem RockLive Festivalu.

Trenutno su u prodaji festivalske ulaznice po cijeni od 90kn za tri dana festivala, dok će cijena festivalske ulaznice na dan festivala iznositi 100kn.

Prodajna mjesta:

  1. Koprivnica – KKC Pixel i Intek Music Shop
  2. Križevci – Art Rock caffe
Zagreb – Rockmark
Varaždin – Lavra
Čakovec – Fox bar
Đurđevac – Kaktus
  3. Online putem sustava ENTRIO

plakat