Na međunarodnom festivalu mažoretkinja ˝Diamond baton˝ održanom u Pančevu 20. 10. 2012. godine, Virovitičke mažoretkinje potvrdile su svoje vrijednosti i još jednom dokazale da su u samom vrhu mažoret plesa.

Virovitičanke, jedine predstavnice Hrvatske na ovom Festivalu, otplesale su devet koreografija i okitile se sa osam zlatnih i jednom srebrnom medaljom. Zlato oko vrata stavile su kadetkinje Tina Arnold – solo pom-pon i Tina Arnold, Sunčica Bušetinčan i Iva Pšihistal – trio štap, zatim juniorke Ivana Kozjak – solo štap, Mirela Deskar – solo pom-pon, Ivana Kozjak i Mirela Deskar – duo štap i duo pom-pon i Mirela Deskar, Ivana Kozjak, Tea Pšihistal i Antonela Ščetarić – mini mix formacija te seniorke Petra Kozjak, Nataša Kranjec i Dorja Meštrić – trio pom-pon. Kadetkinja Tina Arnold oko vrata je stavila srebro za nastup u kategoriji solo štap.

Sve svoje velike uspjehe, kao i šesti rođendan, tim Virovitičkih mažoretkinja proslavit će u subotu 27. 10. u 14 sati u svom radnom prostoru u krugu bivše vojarne.