Virovitičke mažoretkinje se iz Beča vraćaju sa srebrom i broncom

Objavljeno:

U organizaciji Saveza mažoretkinja i pom-pon timova Hrvatske i Austrian Association of Majorettes – Wiener Majoretten u dvorani VHS Event Center Liesing u Beču u subotu, 19. 12. 2015. održan je ˝II. Vienna Christmas Open˝, međunarodno natjecanje mažoretkinja. Natjecanju je pristupio 31 tim iz 8 zemalja – Hrvatske, Austrije, Češke, Slovenije, Mađarske, Slovačke, Italije i Rumunjske. Izvedeno je ukupno 103 koreografije u solo, duo/trio i mini formacijama te 24 u velikim formacijama.

Mažoretkinje

Virovitičke mažoretkinje nastupile su u 5 kategorija i ostvarile jako dobre pozicije – seniorska mini formacija štap 2. mjesto i srebrna medalja i pehar, kadetski trio štap Laura Erak, Vanessa Maurović i Matea Radić 3. mjesto i brončana medalja, 4. mjesto kadetski duo štap Marcela Miščević i Lana Medved i juniorski solo pom-pon Lorena Podgornik te 5. mjesto juniorski solo pom-pon Sunčica Bušetinčan. Koreografije su osmislile i postavile licencirane trenerice, članice Virovitičkih mažoretkinja, Petra Kozjak i Nataša Kranjec, koje su za ostvarene rezultate i na ovom natjecanju dobile trenerske medalje.

˝Ovo je jako dobar početak desete godine rada Virovitičkih mažoretkinja i nadam se da će se takva i nastaviti.˝ – izjavila je predsjednica Udruge i voditeljica tima Virovitičkih mažoretkinja gđa. prof. Lidija Šunk-Kozjak.

Virovitičke mažoretkinje zahvaljuju svima koji su podržali njihov dosadašnji rad te im, kao i svim sugrađanima, žele Sretan Božić i uspješnu 2016. godinu.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

U Virovitičko-podravskoj županiji 38,4 posto manje Srba, ostaju bez prava na izbor zamjenika župana

Konačni rezultati popisa stanovništva provedenog 2021., objavljeni prošli četvrtak,...

Slatinčaninu Magic Leonu zlatni gumb u Supertalentu

Nakon 11 godina pred žiri Supertalenta ponovno je stao...

Cijena grijanja ostaje ista pa stanarima stambenih zgrada u nadolazećoj sezoni neće rasti troškovi

– Zbog intervencije Grada Virovitice i tvrtke Poslovni park Virovitica...