Virovitički DJ dvojac Dominik Vukić i Marko Vampovac nastupa na splitskoj Ultri

Objavljeno:

spot_img
Dominik Vukić i Marko Vampovac
Dominik Vukić i Marko Vampovac, foto: Facebook.com

Virovitički DJ dvojac Dominik Vukić i Marko Vampovac koji nastupa pod umjetničkim imenom Radiology, nastupit će ove godine na splitskoj Ultri! Ultra Europe je festival elektronske glazbe čiji se centralni dio, već niz godina održava na splitskom Poljudu. Na festivalu nastupaju najpoznatiji i najplaćeniji svjetski DJ-evi kao što su: Armin van Buuren, Afrojack, David Guetta, Hardwell, Carl Cox te brojni drugi. Virovitičani nastupaju u petak 6. srpnja. Dominik i Marko su prvi Hrvati koji su kao Radiology potpisali ugovore s Hardwellovom izdavačkom kućom Revealed Recordingsom.

Radiology
Radiology

Ultra Music Festival poznati je festival elektroničke glazbe na otvorenom koji je pokrenut u Miamiju davne 1999. godine. Festival su pokrenuli Russell Faibisch i Alex Omes, a ime je dobio prema albumu grupe Depeche Mode Ultra iz 1997. godine. Glazbena turneja Ultra Worldwide uključuje festivale u Južnoj Koreji, Africi, Brazilu, Japanu i Miamiju, dok se nedavno priključena Ultra Croatia održava u Splitu i na otocima Hvaru, Braču i Visu.

Svi koji su prošle godine posjetili Ultru znaju što mogu očekivati: više od 150 tisuća posjetitelja uživalo je u nevjerojatnoj zvjezdanoj glazbenoj postavi kao i u nizu svjetski poznatih DJ-a.

A kao vrhunac, ovogodišnja Ultra Europe opet se povezuje s Yacht Weekom, spajajući jedrenje i glazbu te otkrivajući najsunčanija mjesta i najbolje zabave na hrvatskoj obali.

Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni

Pogledajte kako izgleda preuređeni restoran Flora

Novouređeni restoran Flora od ponedjeljka otvara svoja vrata: Uživajte...

U Pejačevićevoj uskoro 46 novih parkirnih mjesta

Uskoro će biti riješen problem parkiranja i zaustavljanja pored...

Pojačan nadzor prometa za Vincekovo

Pred nama je vikend kojega će brojni vinogradari proslaviti...