foto: mup.hr

Na međunarodnim sajmovima u gradovima Virovitičko-podravske županije u zadnjih nekoliko godina, policija je sa svojim štandom postala sveprisutna uz ostale inozemne i domaće izlagače, tako je sudjelovanje policije na tim međunarodnim sajmovima, postalo tradicija.

Ovogodišnji sajam u Virovitici, trajati će od 18. do 20. siječnja, a na njemu su se također uz brojne domaće i strane izlagače, predstavili i djelatnici Policijske uprave virovitičko – podravske. Izložbeni štand policije, već na samom otvaranju posjetio je veliki broj gostiju, a oni više zainteresirani, mogli vidjeti i dobiti promidžbeni materijal vezan uz rad Kontakt – policije, Prometne policije i Kriminalističke policije, te druge promidžbene materijale.

Također, posjetitelji štanda policije, mogu provjeriti „kaznene bodove u prometu“, okušati se u simulacijskoj vožnji policijskim motorom, vidjeti razna školska minskoeksplozivna sredstva i druge predmete koje policija koristi u svakodnevnom radu. Isto tako oni hrabriji, mogu se bez opasnosti podvrgnuti preventivnom alkotestiranju, ako su popili koju čašicu više, i to bez straha od sankcija.