spot_img

Virovitički plivači uspješni na natjecanju u Slavonskom Brodu

Objavljeno:

U subotu 25.10. na novoizgrađenom zatvorenom bazenu u Slavonskom Brodu održano je plivačko natjecanje pod nazivom ‘Malena 2014.’,  u čast najpoznatijeg ljubavnog para roda na svijetu: Malene i Klepetana.

Plivački klub iz Slavonskog Broda je tek osnovani klub te je cilj natjecanja prije svega bilo pokazno plivanje, ali i promocija plivanja kao zdravog sporta u tom slavonskom gradu. Na natjecanju su, osim kluba domaćina sudjelovali i plivački klubovi iz Virovitice, Đakova i Vinkovaca.

Za naš klub pod vodstvom trenera Dine Pavokovića nastupila je mlađa generacija kluba: Ema i Filip Borković, Lovro Ladović, Ana i Mia Meter, Paulina Presečan, Tomislav Turnaj, Marija Medved i Mateja Barčan. U konkurenciji od oko 150 plivača naši plivači su ostvarili odlične rezultate od kojih izdvajamo:

  • Lovro Ladović – 1. mjesto na 50m slobodno, 3. mjesto na 50m leđno
  • Ana Meter – 2. mjesto na 50m leđno
  • Mia Meter – 3. mjesto na 50m leđno
  • Paulina Meter – 2.mjesto na 50m slobodno
  • Marija Medved – 3.mjesto na 50m slobodno

Ženska štafeta (Ema Borković, Mia Meter, Mateja Barčan, Ana Meter) – 2. Mjesto na 4×50 slobodno

S odličnim rezultatima te svojim osobnim rekordima sa natjecanja plivači nastavljaju treninge i pripreme u dvorani Boossporta i na bazenu u susjednom mađarskom gradu Barcsu za sljedeće natjecanje koje se očekuje u prosincu.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.
spot_img

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni