Virovitički SDP zgrožen izjavama Slavka Linića te preporučujuće Linićevo isključenje iz SDP-a

Objavljeno:

spot_img

620

U petak 06. lipnja Gradska organizacija SDP Virovitica održala je svoju 6. redovnu sjednicu. Na dnevnom redu između ostaloga bila je i analiza proteklih izbora za članove Vijeća mjesnih odbora. Članovi Gradskog odbora prije svega su zahvalili virovitičanima koji su izašli i dali glas koaliciji SDP-HNS-HSU. Rezultatima izbora možemo biti djelomično zadovoljni iako su dijelom lošiji od izbora u 2010. godini.

Medijska blokada od tiskanog do elektronskog medija u Virovitici stvorili su u javnosti predodžbu o nevažnosti izbora za članove Vijeća mjesnih odbora. Naravno u svemu tome gubi se smisao demokracije, a virovitičani su uskraćeni za vjerodostojan odabir članova Mjesnih odbora, koji izravno odlučuju o kvaliteti života u Mjesnim odborima.

U daljnjoj raspravi govorilo se o medijskom linču pojedinih medija, o stvaranju virtualnog izvanrednog stanja, a na kraju otvorila se tema, sukob na relaciji Milanović – Linić. Članovi Gradskog odbora zgroženi su izjavama bivšeg ministra Linića, koji medije koristi u svom vlastitom obračunu s premijerom. Pri tome ne vodi računa o ugledu stranke, vlade i svih njezinih ministara.

Zbog teške povrede ugleda SDP-a i svih njezinih članova, Gradski odbor SDP Virovitica donio je preporuku članu Glavnog odbora SDPH koji je izabran s područja Virovitice da podrži odluku o isključenju Slavka Linića iz SDP-a.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni