Virovitičke mažoretkinje su u nedjelju, 10.12., sudjelovale na Međunarodnom natjecanju, V.Zagreb Christmas Openu. Ukupno je sudjelovalo 25 timova iz 6 zemalja, a naše članice su se i ovoga puta vratile s najsjajnijim medaljama, 4 zlata i 2 srebra. Zlato su osvojile dječja formacija u kategoriji štap kojima je ovo ujedno bio prvi nastup i prvo natjecanje. Zlato su također osvojili kadeti mini formacija štap, kadeti mini formacija pom pon i kadeti classic štap, dok su srebro osvojile kadetkinje u kategoriji trio pom pon te Laura Erak u kategoriji kadeti solo pom pon.

Virovitičke mažoretkinje su ovim natjecanjem uspješno završile svoju sezonu i još jednom pokazale zašto su među najboljim mažoret timovima u Hrvatskoj i Europi. Ove godine su ponosno ponijele titulu sedmerostrukih državnih prvakinja te su na svim ostalim međunarodnim natjecanjima potvrdile svoj uspjeh, a među njima je i 6.mjesto na Europskom prvenstvu u Italiji, održanom krajem lipnja.

„Moje djevojke i djevojčice su me još jednom učinile ponosnom trenericom i pokazale kako se svaki trud i rad isplati i hvala im na tome. Sada krećemo u novu sezonu i po nove uspjehe, a s ponosom možemo reći , da ćemo se za obranu titule državnih prvakinja boriti u našem gradu, na 32. Državnom turniru u velikim formacijama, koji će se održati 28.4.2018. godine “,izjavila je trenerica virovitičkih mažoretkinja,ujedno i predsjednica Udruge, Nataša Kranjec.