Virovitičko-podravska županija ima novi vizualni identitet

Objavljeno:

spot_img

Virovitičko-podravska županija – Uvijek otvorenih vrata. Predstavljanje novog vizualnog identiteta županije u srijedu 22. siječnja

1Virovitičko-podravska županija je mala, ali i najgostoljubiva hrvatska županija. U prilog tomu ide i činjenica da se baš na ovim prostorima, u Virovitici, održava najveći sajam u regiji i jedini koji ima dušu – sajam Viroexpo. Granica Virovitičko-podravske županije oduvijek je spajala, a nikada razdvajala – Slavoniju i podravinu, Hrvatsku i Mađarsku, ravnice i planine, starosjedioce i došljake. Čak i ime Virovitica koje po nekim tumačenjima znači “mala vrata” kao da poziva svakoga da uđe, da se osjeća dobrodošao, kao kod kuće. Stanovnici Virovitičko-podravske županije topli su i srdačni ljudi, čija su srca i vrata uvijek širom otvorena.

Na inicijativu župana Tomislava Tolušića, tvrtka Studio Manasteriotti iz Zagreba u suradnji s Virovitičko-podravskom županijom izradila je novi vizualni identitet naše županije koji će biti predstavljen na konferenciji za novinare u srijedu 22. siječnja, u maloj županijskoj vijećnici s početkom u 12 sati.

– Virovitičko-podravska županija je uvijek otvorenih vrata, kako za naše stanovnike, tako i za sve putnike namjernike, ali i poduzetnike, inovativne ideje, dobre projekte, za pametne i sposobne ljude. Županija smo koja ima što pokazati, ima se s čime ponositi. Ovdje žive vrijedni i sposobni ljudi i upravo to želimo pokazati cijeloj Hrvatskoj i Europi. – istaknuo je župan Tolušić.

Konferenciji za novinare uz župana Tomislava Tolušića i njegove suradnike prisustvovat će i predstavnici tvrtke Studio Manasteriotti koji će održati kratku prezentaciju novog loga, slogana i cijelog vizualnog identiteta.

Virovitica.info
Virovitica.info
Virovitica.info je nezavisni internet portal koji je online s vama od 23. ožujka 2003. godine.

Zlatni sponzor

spot_img

Internet provider

Podijeli objavu

Popularno

Slične objave
Klikni