Na Zagrebačkom Velesajmu će se od 19. do 22. ovog mjeseca održati 2. Sajam županija, manifestacija na kojoj će sve županije s područja RH predstaviti svoje gospodarstvo, proizvode te kulturnu i turističku ponudu. Virovitičko-podravska županije će, između ostaloga, predstaviti svoju povijest te kao i ostale županije imati izložbeni štand na kojemu će izložiti proizvode i suvenire karakteristične za našu županiju.

Uz bogat gospodarsko-poslovni program, održavati će se kulturno-turističke manifestacije, poslovni susreti i razne manifestacije za posjetitelje. Cilj sajma je predstaviti županije i nacionalni identitet kako domaćim posjetiteljima, tako i onima iz Europske unije.

Okrugli stol predstavnika Vlade Republike Hrvatske i župana svih hrvatskih županija koji će se organizirati 19. rujna s početkom u 10 sati, na Zagrebačkom velesajmu, dvorana Brijuni, poželjan je i nužan nastavak razmatranja aktualnih problema s kojima se susreću županije kao jedinice lokalne samouprave. Sajam je izložbeno-prodajnog karaktera i za sve izlagače besplatan.